NCAA

Απίστευτο φινάλε! Απίστευτο Μπάτλερ

Απίστευτο φινάλε! Απίστευτο Μπάτλερ

Τα... θαύματα του Μπάτλερ συνεχίζονται! Μετά την περσινή εκπληκτική "κούρσα" και την πρόκριση στον τελικό τα "Μπουλντόγκ" απέκλεισαν το Πίτσμπεργκ (Νο1) σε ένα φινάλε που σημαδεύτηκε από δύο "χαζά" φάουλ.

Συγκεκριμένα ο Σμιθ στα 2.2'' φέρνει το Μπάτλερ μπροστά στο σκορ με 70-69, αλλά στη σέντρα του γηπέδου και με 0.8'' στο ρολόι ο Σέλβιν Μακ (πρώτος σκόρερ της ομάδας) κάνει φάουλ στον Γκίλμπερτ Μπράουν!

Ο τελευταίος ισοφαρίζει με την πρώτη κι αστοχεί στη δεύτερη για να γίνει το... απίστευτο: ο Νασίρ Ρόμπινσον έκανε φάουλ στον Ματ Χάουαρντ, ο οποίος ευστόχησε σε μια για να κάνει το 71-70 και να δώσει στην ομάδα του τη μεγάλη πρόκριση.

"Εγώ φταίω. Παίρνω την ευθύνη. Παίζω μπάσκετ όλη μου τη ζωή και δεν έπρεπε να κάνω αυτό το λάθος. Ήταν το πιο χαζό λάθος της ζωής μου" έλεγε με τη φωνή να βγαίνει μετά βίας από το στόμα του ο Ρόμπινσον.

Όσο για τα αποδυτήρια του Μπάτλερ; Η περσινή "σταχτοπούτα" του ΝΒΑ, που ξεκίνησε από το Νο8, συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο κι οι παίκτες μαζί με τον νεαρό προπονητή, Μπραντ Στίβενς να γίνεται ένα... κουβάρι με τους παίκτες.

Αναλυτικά τα άλλα αποτελέσματα:

Κεντάκι (4) - Ουέστ Βιρτζίνια (5): 71-63

Φλόριντα (2) - UCLA (7): 73-65

Ρίτσμοντ (12) - Μόρχεντ (12): 65-48

Σαν Ντιέγκο (2) - Τεμπλ (7): 71-64

BYU (3) - Γκονζάγκα (11): 89-67

Ουισκόνσιν (4) - Κάνσας Στέιτ (5): 70-65

Κονέκτικατ (3) - Σινσινάτι (6): 69-58

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ