NCAA

Αδιόρθωτος ο Grayson Allen!

Αδιόρθωτος ο Grayson Allen!

O σταρ του Duke, Grayson Allen, κατάφερε πάλι να τραβήξει - για τους λάθος λόγους - τα βλέμματα πάνω του, αφού στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του φάνηκε να βάζει τρικλοποδιά σε αντίπαλο παίκτη!

Ο Grayson Allen παίζει πλέον έχοντας έναν... στόχο στην πλάτη του, με όλους να τον περιμένουν στην γωνία. Ο λόγος; Η τάση που έχει αποκτήσει να βάζει... τρικλοποδιές σε αντιπάλους του κατά την διάρκεια των αγώνων του Duke, κάτι που πριν μερικές εβδομάδες οδήγησε στον επ' αόριστον αποκλεισμό του από την ομάδα του . Ένας επ' αόριστον αποκλεισμός που τελικά κράτησε... έναν αγώνα, αφού το Duke αποφάσισε να τον επαναφέρει στην δράση μετά την γνωστοποίηση της είδησης ότι ο τεχνικός της ομάδας, Mike Krzyzewski, θα μείνει μακριά από τον πάγκο των "Blue Devils" για τουλάχιστον 4 εβδομάδες λόγω εγχείρισης που υποβλήθηκε στη μέση.

Όπως φαίνεται πάντως, ο Allen μάλλον έχει βαλθεί να πείσει όσους τον κατηγορούν ότι είναι "βρώμικος" παίκτης ότι έχουν δίκιο. Και το τελευταίο... ανδραγάθημά του ήρθε μόλις στον δεύτερο αγώνα του μετά την επιστροφή του στην δράση κόντρα στο Boston College (νίκη με 93-82 για το Duke), όπου φάνηκε να προσπαθεί να βάλει τρικλοποδιά στον Connor Tava όταν ο τελευταίος προσπάθησε να κάνει ένα σκριν!

Οι διαιτητές δεν είδαν παράβαση πάντως, ενώ μαζί τους συμφώνησε και το NCAA, το οποίο ανακοίνωσε πως δεν είναι ξεκάθαρο αν προσπαθεί πράγματι να βάλει τρικλοποδιά στον αντίπαλό του, ή απλώς είναι μία φυσική αντίδραση του σώματός του έπειτα από πίεση που δέχθηκε. Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι το... παρελθόν του και η τάση του να βάζει τρικλοποδιές σε αντιπάλους είχαν ως αποτέλεσμα σχεδόν όλοι να θεωρήσουν ότι η κίνηση αυτή έγινε επίτηδες. Και το παρακάτω βίντεο μάλλον εξηγεί καλύτερα γιατί υπάρχει αυτή η προκατάληψη (;) προς το πρόσωπό του.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ