ΤΟΥΡΚΙΑ

Θέλει Λοτζέσκι και Μάικ Τζέιμς η Εφές, προς την έξοδο ο Ερτέλ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα η Αναντολού Εφές ενδιαφέρεται για την απόκτηση των Ματ Λοτζέσκι και Μάικ Τζέιμς, ενώ την ίδια στιγμή φαίνεται να είναι αμφίβολο το μέλλον του Τόμας Ερτέλ στην ομάδα.

Στην Αναντολού Εφές φαίνεται πως έρχονται ανακατατάξεις το φετινό καλοκαίρι. Ο ντροπιαστικός αποκλεισμός από την Μπεσίκτας στα ημιτελικά του τουρκικού πρωταθλήματος άλλαξε τα δεδομένα για πολύ κόσμο στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης, που φαίνεται έτοιμη να φέρει τα... πάνω κάτω.

Η Αναντολού Εφές φαίνεται πως είναι έτοιμη να "χτυπήσει" κάθε καλό όνομα που υπάρχει στην αγορά, ενώ την ίδια στιγμή δεν θα διστάσει να "κόψει" από το ρόστερ της κάποια μεγάλα ονόματα.

Στα πλαίσια της πρώτης λογικής, λοιπόν, υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα στην Τουρκία που αναφέρουν ότι η Αναντολού Εφές έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Ματ Λοτζέσκι του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός με το βελγικό διαβατήριο ωστόσο δεν είναι ο μόνος που βρίσκεται στην λίστα της ομάδας σύμφωνα με τους Τούρκους, οι οποίοι αναφέρουν ως στόχους της Αναντολού τον Μάικ Τζέιμς του Παναθηναϊκού, τον Ντάνιελ Τάις της Μπάμπεργκ, τον Άαρον Τζάκσον της ΤΣΣΚΑ, τον Άντριους Μόρμαν της Νταρουσάφακα και τον Σέιν Λάρκιν της Μπασκόνια.

Την ίδια στιγμή, έχει ενδιαφέρον και το γεγονός ότι σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα στην πόρτα της εξόδου φέρεται να βρίσκεται ο Τόμας Ερτέλ! Ο Γάλλος γκαρντ είχε μία σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα φέτος, με τους Ιθύνοντες της Αναντολού να φέρονται να σκέφτονται σοβαρά να μην τον διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ