ΤΟΥΡΚΙΑ

Στο ρελαντί η Αναντολού Εφές

Στο ρελαντί η Αναντολού Εφές

Η Αναντολού Εφές συνέχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της για το τουρκικό πρωτάθλημα, περνώντας και από την έδρα της Κόνιασπορ (74-64), παρά την απουσία του Στράτου Περπέρογλου. Εντός έδρας ήττα για τη Γαλατάσαραϊ.

Μπορεί να ηττήθηκε, μέσα στην εβδομάδα, από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία, όμως η Αναντολού Εφές "ξέσπασε" στην έδρα της Κόνιασπορ. Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς επικράτησαν με 74-64, παραμένοντας σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση.

Η τριάδα Μπιέλιτσα - Οσμάν - Λάσμε ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά. Ο πρώτος σταμάτησε στους 16 πόντους, ενώ οι δύο συμπαίκτες του πέτυχαν από 14 πόντους ο καθένας, με τον Λάσμε να μαζεύει και 9 ριμπάουντ. Όλα αυτά, δίχως την παρουσία του Στράτου Περπέρογλου, ο οποίος δεν βρέθηκε στη δωδεκάδα της τουρκικής ομάδας.

Δεύτερη σερί ήττα για τη Γαλατάσαραϊ

Εν αντιθέσει με την Αναντολού Εφές, η Γαλατάσαραϊ γνώρισε την ήττα από την Τόφας (98-87). Αυτό ήταν μάλιστα το δεύτερο συνεχόμενο ανεπιτυχές αποτέλεσμα για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν εντός των συνόρων, με αποτέλεσμα να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η διαφορά με την κορυφή.

Η κούραση από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και οι λίγες λύσεις που υπάρχουν αποδείχθηκαν καταλυτικές, με αποτέλεσμα η Τόφας να περάσει νικηφόρα από την έδρα της "τσιμ μπομ", από την οποία ξεχώρισαν οι Μίτσοφ (23π.) και Αρσλάντ (17π.). Την ίδια ώρα, οι 33π. που πέτυχε ο Γουντς και το νταμπλ νταμπλ (17π.-11ριμπ.) του Γκεγίκ αποδείχθηκαν κάτι παραπάνω από αρκετά για να προκύψει το "διπλό".

"Εικοσάρα" η Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε συνεχίζει να ανεβάζει την απόδοσή της από παιχνίδι σε παιχνίδι, με την Εσκίσεχιρ να προστίθεται στη μακρά λίστα των "θυμάτων" της. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιβλήθηκε με 89-69 των ουρανών, με τους Μπογκντάνοβιτς (16π.) και Γκάουντλακ (21π.) να σκοράρουν ανελλιπώς και τον Μπιέλιτσα (11π.-11ριμπ.) να κάνει τη "βρώμικη" δουλειά.

Η κατάταξη (σε 11 αγώνες)

Νταρουσάφακα 9-2

Φενέρμπαχτσε 9-2

Αναντολού Εφές 8-3

Μπεσίκτας 8-3

Καρσίγιακα 6-5

Κόνιασπορ 6-5

Μπάνβιτ 6-5

Γαλατάσαραϊ 6-5

Τράμπζονσπορ 5-6

Άνκαρα 5-6

Τουρκ Τέλεκομ 5-6

Τόφας 4-7

Γκαζιάντεπ 4-7

Ουσάκ Σπορτίφ 4-7

ΙΒΒ 2-9

Εσκίσεχιρ 1-10

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ