ΤΟΥΡΚΙΑ

"Όχι" του Ερυθρού Αστέρα σε Φενέρμπαχτσε, για τον Κάλινιτς

"Όχι" του Ερυθρού Αστέρα σε Φενέρμπαχτσε, για τον Κάλινιτς
INTIME SPORTS

Η Φενέρμπαχτσε προσέφερε 500 χιλιάδες ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα για τα δικαιώματα του Νίκολα Κάλινιτς, λαμβάνοντας όμως αρνητική απάντηση. Επανέρχεται... δριμύτερος ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μετά τους Μπόμπι Ντίξον, Κώστα Σλούκα, Πέρο Άντιτς και Λουίτζι Ντατόμε, η Φενέρμπαχτσε θέλει να αποκτήσει τον Νίκολα Κάλινιτς. Έναν παίκτη που στην παρθενική του χρονιά στον Ερυθρό Αστέρα (απ)έδειξε πως μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο. Γι αυτό άλλωστε προσέλκυσε το ενδιαφέρον της τουρκικής ομάδας.

Ο 24χρονος φόργουορντ ήταν εξαιρετικός τη χρονιά που πέρασε, έχοντας 9.2 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά παιχνίδι στην Euroleague. Πάνω απ όλα όμως, εμφανίστηκε ανθεκτικός στην πίεση -κάθε είδους. Γι αυτό και για ακόμη περισσότερους λόγους, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει κυκλώσει το όνομά του. Εξ ου η επίσημη πρόταση που κατέθεσε η Φενέρμπαχτσε στον Ερυθρό Αστέρα, για να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Σερβία, η ομάδα του "Ζοτς" έκανε επίσημη πρόταση στους "ερυθρόλευκους" ύψους 500 χιλιάδων ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του. Εις μάτην όμως, αφού η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική. Κάτι που όμως δεν την πτόησε, αφού επίκειται νέα αυξημένη πρόταση. Με τον Ερυθρό Αστέρα να βρίσκεται ξανά μπροστά στο δίλημμα του να (μοσχο)πουλήσει τον παίκτη ή να τον μετατρέψει σε ηγέτη του. Ίσως βέβαια η ανάγκη για εισροή χρημάτων που υπάρχει στον σερβικό σύλλογο, να φέρνει ολοένα πιο κοντά στη Φενέρμπαχτσε τον Νίκολα Κάλινιτς. Με τη σωστή τιμή βέβαια...

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ