ΤΟΥΡΚΙΑ

Ομπράντοβιτς: "Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει"

Ομπράντοβιτς: "Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε θέση για το θλιβερό περιστατικό της περασμένης Παρασκευής (21/11), όπου ο Μάρκο Ίβκοβιτς έχασε την ζωή του.

Η είδηση του θανάτου του Μάρκο Ίβκοβιτς, φιλάθλου του Ερυθρού Αστέρα, στην αναμέτρηση της σερβικής ομάδας με την Γαλατασαράι, στην Τουρκία. Όπως ήταν αναμενόμενο, αρκετοί άνθρωποι του μπάσκετ πήραν θέση για το θέμα αυτό. Ένας από αυτούς ήταν και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο "Ζοτς", σε δηλώσεις του τόνισε πως ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει τους ανθρώπους, ενώ στάθηκε δίπλα στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου.

"Αργήσαμε λίγο να στείλουμε το μήνυμα. Όλοι έχουμε ένα πολύ σημαντικό έργο και πρέπει να δίνουμε το σωστό μήνυμα. Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει τους ανθρώπους κι όχι να τους χωρίζει. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Πρέπει να ληφθούν μέτρα γι' αυτό. Τα αθλήματα πρέπει να παραμείνουν αθλήματα", ήταν τα λόγια του.

Όσο για το παιχνίδι με την Μπουγιουκσεχίρ, αρκέστηκε να πει "Από την αρχή παίξαμε σοβαρά. Προσπάθησα να δώσω χρόνο σε όλους τους παίκτες. Δείξαμε σεβασμό στους εαυτούς μας. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ήρθαν και μας στήριξαν".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ