ΤΟΥΡΚΙΑ

Ομπράντοβιτς: "Οι παίκτες μου δεν έχουν κίνητρα"

Ομπράντοβιτς: "Οι παίκτες μου δεν έχουν κίνητρα"

Η Γαλατασαράι πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, στο ντέρμπι της Τουρκίας, κάνοντας έξαλλο τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος μίλησε για έλλειψη κινήτρων από τους παίκτες του.

Ποιος είδε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και δεν τον φοβήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Γαλατασαράι. Ο Σέρβος τεχνικός είδε τους παίκτες του να ηττούνται από την "τσιμ μπομ" των έξι παικτών , ανήμερα των 55ων γενεθλίων του και στη συνέντευξη Τύπου ξέσπασε, τονίζοντας πως οι παίκτες του δεν έχουν κίνητρο.

"Πρώτα απ' όλα, θα ήθελα να συγχαρώ τους αντιπάλους μας. Άξιζαν τη νίκη, καθώς έπαιξαν πολύ καλύτερα. Η ομάδα αυτή προετοιμάστηκε κάτω από αυτές τις συνθήκες για να παίξει με αξιοπρέπεια. Χάναμε τους αντιπάλους μας και από το ξεκίνημα βρισκόμασταν πίσω στο σκορ. Η άμυνά μας ήταν πολύ κακή, έτσι χάσαμε το παιχνίδι. Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν μόνο με έξι παίκτες και δύο εξ αυτών έπαιξαν για 40 λεπτά. Αυτός είναι ο τρόπος που ήξεραν για να φτάσουν στη νίκη. Για μένα το κίνητρο είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε κάθε μπασκετμπολίστα. Αυτό είπα στα αποδυτήρια στους παίκτες μου. Δεν πρέπει να είναι τόσο εγωιστές. Πώς μπορώ να τους δώσω κίνητρα; Οι παίκτες μου θα έπρεπε να έχουν, αλλά δεν κάποιοι εξ αυτών δεν έχουν", ήταν τα λόγια του "Ζοτς".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ