ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Μπατίστ αναπολεί τον Παναθηναϊκό

Ο Μπατίστ αναπολεί τον Παναθηναϊκό

Παράπονα για τον τρόπο χρησιμοποίησης του στη Φενέρμπαχτσε, αλλά και για τη ζωή στην Κωνσταντινούπολη εξέφρασε ο Μάικ Μπατίστ, ενώ μίλησε για τις μέρες του στον Παναθηναϊκό.

Προς το παρόν δεν φαίνεται πως ο Μάικ Μπατίστ θα διακόψει τη συνεργασία του με τη Φενέρμπαχτσέ. Ίσως βέβαια οι τελευταίες δηλώσεις του με αποδέκτη τον προπονητή Σιμόνε Πιανιτζάνι να αλλάξουν το κλίμα γύρω από τον Αμερικανό σέντερ.

Ο τέως παίκτης του Παναθηναϊκού, το όνομα του οποίου ακούστηκε και για επιστροφή στους "πράσινους", σχολίασε το σύστημα με το οποίο αγωνίζεται ο τουρκικός σύλλογος.

Σύστημα που δεν τον διευκολύνει και έτσι ο Μπατίστ μνημόνευσε ξανά τον Παναθηναϊκό. " Το σύστημα που έπαιζε η ομάδα με βοηθούσε στο παιχνίδι μου. Τα γκαρντ, όπως ο Σπανούλης, ο Γιασικεβίτσιους και ο Διαμαντίδης οργάνωναν το παιχνίδι και το σύστημα έβγαινε, μου ταίριαζε απόλυτα. Στη Φενέρ δεν είναι αποτελεσματικό", δήλωσε ο Μπατίστ.

Ο Μπατίστ παραπονέθηκε και για την κίνηση στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, η οποία είναι ομολογουμένως εφιαλτική: " Θέλω δύο ώρες για να φτάσω από την ασιατική πλευρά στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ