ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Άιβερσον και η σπάνια ασθένεια

Former NBA player Allen Iverson of Besiktas Cola Turka tries to pass Hemofarm Stada defense during their Eurocup group B basketball match in Istanbul, Turkey, Tuesday, Nov. 16, 2010. (AP Photo/Ibrahim Usta)
Former NBA player Allen Iverson of Besiktas Cola Turka tries to pass Hemofarm Stada defense during their Eurocup group B basketball match in Istanbul, Turkey, Tuesday, Nov. 16, 2010. (AP Photo/Ibrahim Usta) AP

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Άλεν Άιβερσον ο οποίος όπως ανακοίνωσε η Μπεσίκτας δεν πάσχει από καρκίνο αλλά από μία σπάνιας μορφής ασθένεια.

Ο Άιβερσον που βρίσκεται στις ΗΠΑ και υποβάλλεται συνεχώς σε νέες εξετάσεις, αποδείχθηκε ότι στο δεξί του πόδι δεν έχει όγκο αλλά μία μάζα από ασβέστιο.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Αμερικανού παίκτης πάσχει από μία σπάνια μορφή και είναι μόλις η 5η φορά στην ιστορία της Ιατρικής που συναντιέται κάτι τέτοιο.

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε, ο Άιβερσον δεν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αλλά θα προσπαθήσει με φαρμακευτική αγωγή να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση μέχρι τον Μάιο.

Πάντως, το ενδεχόμενο επέμβασης δεν αποκλείεται εφόσον ο παίκτης συνεχίσει να παραπονιέται για πόνους στο πόδι του και μετά τον Μάιο. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, η χρονιά για τον Άιβερσον τελείωσε και δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του στα πλέι οφ όπως ήθελε.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ