ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο ΜακΚόλουμ, ο Αταμάν και ο Άιβερσον

Ο ΜακΚόλουμ, ο Αταμάν και ο Άιβερσον

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ μίλησε για την παρουσία του στη Γαλατάσαραϊ, τη σύγκριση με τον Κάρλος Αρόγιο, τον "σπουδαίο προπονητή και ηγέτη" Αταμάν ενώ αποκάλυψε το μπασκετικό του πρότυπο.

Ο πρώην γκαρντ του Πανιώνιου και του Απόλλωνα Πάτρας, Έρικ ΜακΚόλουμ, αποτελεί βασικό "γρανάζι" στη μηχανή της Γαλατάσαραϊ που φιγουράρει στην κορυφή του ΣΤ' ομίλου στο Eurocup και μοιράζεται την πρώτη θέση στην τούρκικη λίγκα με τη Φενέρμπαχτσε (σ.σ. αμφότερες έχουν ρεκόρ 7-3).

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της "τσιμ-μπομ" για την προσαρμογή του στα δεδομένα της Γαλατά και τις απαιτήσεις του Εργκίν Αταμάν ενώ σχολίασε τη σύγκριση με τον Κάρλος Αρόγιο.

Συγκεκριμένα ο ΜακΚόλουμ μίλησε για:

την προσαρμογή του στη Γαλατάσαραϊ: "Συνεχίζω να μαθαίνω πράγματα για τη Γαλατάσαραϊ και την Κωνσταντινούπολη. Οι συμπαίκτες μου με βοηθούν συνεχώς ώστε να προσαρμοστώ στα δεδομένα και τις απαιτήσεις της Γαλατάσαραϊ".

τον Εργκίν Αταμάν: "Ο κόουτς Αταμάν είναι ένας σπουδαίος προπονητής και ηγέτης! Είναι ξεκάθαρος απέναντί μας σε ό,τι αφορά αυτά που θέλει να κάνουμε στο γήπεδο".

τους φίλους της "τσιμ-μπομ": "Οι φίλαθλοι της Γαλατάσαραϊ είναι απίστευτοι. Μας βοηθούν ακριβώς τη στιγμή που τους χρειαζόμαστε! Είναι ένα σημαντικό κομμάτι στην πορεία της Γαλατά".

τη σύγκριση με τον Κάρλος Αρόγιο: "Ο Αρόγιο ήταν ένας σπουδαίος παίκτης για τον οργανισμό όμως δεν μου αρέσει η σύγκριση μαζί του. Θέλω, απλώς, να είμαι ο εαυτός μου. Δεν νιώθω καμία πίεση αναφορικά στη σύγκριση μαζί του. Είμαι χαρούμενος με το να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει".

τον συναγωνισμό στην τούρκικη λίγκα: "Πρέπει να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι κάθε αγωνιστική στην Τουρκία αφού οι μικρομεσαίες μπορούν να κάνουν τη ζημιά απέναντι σε μεγαλύτερους αντιπάλους. Το έχω συνειδητοποιήσει".

το πρότυπό του: "Όταν ήμουν μικρός, το είδωλό μου ήταν ο Μάικλ Τζόρνταν. Στη συνέχεια με κέρδισε ο Άλεν Άιβερσον! Μου αρέσουν οι κοντοί παίκτες αφού είμαι κι εγώ στην ίδια κατάσταση"

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ