ΤΟΥΡΚΙΑ

Νέα εκπληκτική εμφάνιση από τον Ζακ Όγκαστ στην Τουρκία

Νέα εκπληκτική εμφάνιση από τον Ζακ Όγκαστ στην Τουρκία

Ασταμάτητος ο Ζακ Όγκαστ, έκανε τρομερή εμφάνιση στη νίκη της Ουσάκ Σπορτίφ επί της Καρσίγιακα. Ισοφάρισε, μάλιστα, το ατομικό του ρεκόρ στα ριμπάουντ.

Στα 23 του, λίγους μήνες πριν γίνει 24, ο Ζακ Όγκαστ παίζει λες και είναι βετεράνος. Όχι μόνο δείχνει πανέτοιμος για τη μεγάλη μεταγραφή το καλοκαίρι, αλλά ενδέχεται να τον δούμε να διεκδικεί και ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ ή σε κάποια πραγματικά σπουδαία ομάδα της Ευρώπης. Εμφανίσεις όπως αυτή που έκανε σήμερα στη νίκη της Ουσάκ Σπορτίφ επί της Καρσίγιακα (86-71) απλά εκτοξεύουν τις μετοχές του.

Ο σέντερ της Ουσάκ έπαιξε 28:39, σκόραρε 18 πόντους με 8/17 δίποντα και 2/3 βολές, μάζεψε 13 αμυντικά και 6 επιθετικά ριμπάουντ (19 στο σύνολο), έδωσε μία τελική πάσα και έκανε και ένα κόψιμο. Ήταν το τρίτο πιο παραγωγικό του βράδυ στο σκοράρισμα, ενώ ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ στα ριμπάουντ. 19 είχε μαζέψει και στην αναμέτρηση με την Εφές Αναντολού, όταν είχε κάνει ρεκόρ καριέρας με 22 πόντους σε 36 λεπτά.

Αυτή τη στιγμή, μετά από 22 αγωνιστικές, η Ουσάκ είναι στη 12η θέση του τουρκικού πρωταθλήματος και συνεχίζει να παλεύει για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ