ΤΟΥΡΚΙΑ

Mea culpa από Σμιθ

Mea culpa από Σμιθ

Λίγες ώρες μετά το ξέσπασμά του στον αγώνα Μπάνβιτ - Γαλατάσαραϊ, ο Νόλαν Σμιθ ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του, τονίζοντας πως έδρασε υπερβολικά, ενώ αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Εργκίν Αταμάν.

Όσα έκανε ο Νόλαν Σμιθ στον αγώνα της Γαλατάσαραϊ με τη Μπάνβιτ βρέθηκαν στο επίκεντρο της προσοχής το απόγευμα της Κυριακής (19/10). Η εικόνα του να πετάει την πετσέτα προς το μέρος του προπονητή του άλλωστε, έκανε τον γύρω του κόσμου, με τον απόφοιτο του Ντιούκ να είναι... υπόλογος στον κόσμο και τη διοίκηση της ομάδας.

Αναλογιζόμενος λοιπόν, την έκταση που πήρε το θέμα, ο πρώην παίκτης της Τσεντέβιτα ζήτησε δημόσια συγνώμη για τη συμπεριφορά του, τονίζοντας πως ξέφυγε από το μέτρο, ενώ ξεκαθάρισε πως ουδέποτε θέλησε να προσβάλει τον Εργκίν Αταμάν, ούτε να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί του.

" Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη στη Γαλατάσαραϊ και τους φιλάθλους της για το συμβάν που έγινε στον αγώνα με τη Μπάνβιτ. Η αγάπη μου και το πάθος για το παιχνίδι, μαζί με την ενόχλησή μου για πράγματα έξω από εμένα, με οδήγησαν στο να πετάξω μία πετσέτα στο παρκέ. Θεωρήθηκε πως το έκανα για να πικάρω τον προπονητή μου, αλλά όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πως δεν υπήρχε καμία περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο.

Ζητώ συγνώμη ακόμα και για το πως φάνηκε όλο αυτό. Δεν έπρεπε ποτέ να πετάξω την πετσέτα, άσχετα με το πόσο εκνευρισμένος μπορεί να ήμουν. Αυτός δεν είναι τρόπος συμπεριφοράς για έναν επαγγελματία. Ζητώ ξανά συγνώμη και αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεών μου", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νόλαν Σμιθ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ