ΤΟΥΡΚΙΑ

Τα "έσπασαν" Αταμάν - Σμιθ

Τα "έσπασαν" Αταμάν - Σμιθ

Στο χειρότερο δυνατό σημείο βρίσκονται οι σχέσεις του Εργκίν Αταμάν με τον Νόλαν Σμιθ. Τελευταίο επεισόδιο στον αγώνα Μπάνβιτ - Γαλατάσαραϊ. Δείτε τι έγινε (video).

Ο αγώνας της Γαλατάσαραϊ με τη Μπάνβιτ δεν κύλησε όπως ήθελε ο Εργκίν Αταμάν. Όχι μόνο βάσει αποτελέσματος (η Γαλατά ηττήθηκε με 69-67), αλλά και βάσει... συμπεριφοράς των παικτών προς το πρόσωπό του. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, με την κίνηση του Νόλαν Σμιθ κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τούρκος προπονητής κάλεσε στον πάγκο τον νεοαποκτηθέντα γκαρντ, με σκοπό να περάσει στη θέση του τον Κάρλος Αρόγιο. Η απορία του Νόλαν Σμιθ για την απόφαση του προπονητή του μετατράπηκε γρήγορα σε εκνευρισμό. Και ο εκνευρισμός σε μία πετσέτα που... εκτοξεύθηκε προς το μέρος που καθόταν ο Εργκίν Αταμάν.

Οι σχέσεις του Αμερικανού γκαρντ με τον Τούρκο τεχνικό δεν φαίνεται να είναι οι καλύτερες. Κάτι που επηρεάζει -πάνω απ όλα- το κλίμα στους κόλπους της Γαλατάσαραϊ, η οποία παρεμπιπτόντως προέρχεται από την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα (στην πρεμιέρα της Euroleague).

Ο Εργκίν Αταμάν δεν πρόκειται να αφήσει έτσι την κατάσταση. Ήδη άλλωστε, προανήγγειλε τον "υποβιβασμό" του παίκτη του στην ομάδα Νέων του συλλόγου αφού " ο Νόλαν Σμιθ πρέπει να συμπεριφέρεται καλύτερα. Ειδάλλως θα αποχωρήσει από την ομάδα. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που υποπίπτει σε πειθαρχικό παράπτωμα. Πρέπει να καταλάβει πως φοράει τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ. Αν δεν το καταλάβει άμεσα, τότε θα πρέπει να ψάξουμε για άλλον παίκτη".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ