ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Μπεσίκτας διέλυσε την Εφές

Η Μπεσίκτας διέλυσε την Εφές

Με χαρακτηριστική ευκολία, η Μπεσίκτας νίκησε με 81-55 την Εφές, έκανε το 3-1 και βρίσκεται μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του τίτλου στην Τουρκία!

Καλύτερη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό η Μπεσίκτας επιβλήθηκε με σκορ 81-55 της Αναντολού Εφές στο πλαίσιο του τέταρτου τελικού, έκανε το 3-1 και πλέον θέλει μία ακόμα νίκη για να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Η Εφές του Ηλία Ζούρου, αν θέλει να είναι αυτή που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα πρέπει να κερδίσει και τα τρία ματς που θα ακολουθήσουν.

Με τον κόσμο στο πλευρό της, η Μπεσίκτας δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση της Εφές, στέλνοντας μάλιστα τη διαφορά ακόμα και στους 34 πόντους! Το 76-42 γράφτηκε στο 35' μετά από μία βολή του Γιαγκμούρ.

Το παιχνίδι πήρε διαστάσεις θριάμβου στο γ' δεκάλεπτο, όταν με ένα 12-2 η Μπεσίκτας ουσιαστικά "καθάρισε" το ματς μετά από καλάθι και φάουλ του Μενσά Μπονσού (58-32). Επόμενο ραντεβού για τις δύο ομάδες την Παρασκευή 8/6 στο Αμπντί Ιπεκτσί.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ντέιβιντ Χόκινς που τελείωσε το ματς με 23 πόντους, 7 ασίστ και 5 ριμπάουντ, ενώ από το ναυάγιο της Εφές διασώθηκε ο Γκονλούμ με 12 πόντους.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ