ΜΠΑΣΚΕΤ

"Τυχεροί που έχουμε τον Κατσικάρη"

"Τυχεροί που έχουμε τον Κατσικάρη"

Ο Πρέντραγκ Σάβοβιτς μίλησε στο Sport24.gr για την πρόκριση της Μπουντιβέλνικ στον τελικό του Eurocup, την λατρεία του κόσμου για τον Κώστα Βασιλειάδη, τον Νίκο Ζήση και τον αρχιτέκτονα των Βάσκων, Φώτη Κατσικάρη.

Η Μπιλμπάο επικράτησε για δεύτερη φορά της Μπουντιβέλνικ μπροστά σε 10.000 κόσμο και πήρε το "εισιτήριο" για τον τελικό του Eurocup.

Η παρουσία του συλλόγου σε έναν ευρωπαϊκό τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία του έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στους φιλάθλους και στους ιθύνοντες της ομάδας.

Στο επίκεντρο η ελληνική παροικία των Βάσκων, ο προπονητής της Μπιλμπάο, Φώτης Κατσικάρης και οι Νίκος Ζήσης, Κώστας Βασιλειάδης, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία στις 13 Απριλίου να κατακτήσουν έναν ευρωπαϊκό τίτλο.

Το Sport24.gr μίλησε με τον πρόεδρο της ομάδας, Πρέντραγκ Σάβοβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στην σημαντική πρόκριση της Μπιλμπάο στον τελικό, τις αλλαγές του καλοκαιριού, τον σχεδιασμό των τελευταίων χρόνων που έβαλε τον σύλλογο στον μπασκετικό ευρωπαϊκό χάρτη, αλλά και τους Έλληνες της ομάδας...

" Έχουμε κάνει μία μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια. Ο κόσμος της πόλης έχει αγαπήσει το μπάσκετ και χθες (27/03) στο γήπεδο η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική με περισσότερους από 10.000 φιλάθλους μας να είναι κοντά μας για να μας βοηθήσουν να πάρουμε τη σπουδαία πρόκριση στον τελικό", τόνισε ο πρόεδρος της Μπιλμπάο, Πρέντραγκ Σάβοβιτς και πρόσθεσε:

" Καταφέρνουμε και βάζουμε στόχους, τους οποίους και πετυχαίνουμε. Τα τελευταία χρόνια έχουμε καταφέρει να βάλουμε την Μπιλμπάο στον μπασκετικό χάρτη, έχουμε πάρει την αγάπη του κόσμου που μας το αναγνωρίζει αυτό και συνεχίζουμε το πρότζεκτ που έχουμε θέσει. Τις τελευταίες σεζόν έχουμε φτάσει σε ημιτελούς, πέρυσι πήγαμε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και τώρα είμαστε σε έναν τελικό.

Είναι κάτι φοβερό, αυτό που έχουμε πετύχει και μας αφήνει όλους πολύ ικανοποιημένους. Δουλεύουμε όλοι σκληρά και θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχουμε κάνει".

"Τυχεροί που έχουμε τον Κατσικάρη"
INTIME SPORTS

Η Μπιλμπάο το καλοκαίρι μετά από μία εξαιρετική χρονιά, καθώς έφτασε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας άλλαξε κάποια πράγματα. Παίκτες αποχώρησαν, όμως ο σύλλογος κατάφερε να διατηρήσει σε άκρως ανταγωνιστικό επίπεδο, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

" Φέτος αλλάξαμε κάποια πράγματα στην ομάδα, αλλά υπήρχε η οργάνωση και η εμπειρία, ώστε οι παίκτες που αποχώρησαν αντικαταστάθηκαν επάξια και χωρίς καθυστέρηση. Λειτουργήσαμε κάτω από ένα πλάνο και κάναμε τις κινήσεις που χρειαζόμασταν για να είμαστε έτοιμοι".

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον τεχνικό της ομάδας, Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος όπως τονίζει έχει ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας στις πλάτες του. " Ο Φώτης (σ.σ.: Κατσικάρης) είναι βασικό γρανάζι και έχει σημαντικό ρόλο στο πρότζεκτ μας. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε κοντά μας, είναι εξαιρετικός".

Τέλος, ο Σάβοβιτς αναφέρθηκε και στους Νίκο Ζήση, Κώστα Βασιλειάδη. Ο πρώτος ήρθε φέτος το καλοκαίρι στον Μπιλμπάο, ενώ τον δεύτερο τον έχουν λατρέψει οι φίλαθλοι του συλλόγου. " Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τον Κώστα (σ.σ.: Βασιλειάδης) μαζί μας. Είναι σπουδαίος παίκτης και τον αγαπάνε οι φίλαθλοι της ομάδας μας. Ο Νίκος (σ.σ.: Ζήσης) ήρθε το καλοκαίρι και είναι πολύ καλός παίκτης. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι που διαθέτουμε τόσο ποιοτικούς αθλητές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ