ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέπιτς: "Μεγάλη εμπειρία ο Παναθηναϊκός"

Τέπιτς: "Μεγάλη εμπειρία ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Ο Μιλένκο Τέπιτς μίλησε για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία για εκείνον. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Μιλένκο Τέπιτς παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA, όπου μίλησε για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Για την Καχασόλ: " Μου αρέσει πολύ, αν και δεν έπαιξα από την αρχή όσο περίμενα. Γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Η Καχασόλ είναι μεγάλη ομάδα με σπουδαίο προπονητή και παίκτες. Νομίζω ότι φέτος μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό, κάτι καλύτερο από πέρυσι. Είμαστε σε καλό δρόμο".

Για την ACB: " Είναι αυτή τη στιγμή με διαφορά η καλύτερη λίγκα στην Ευρώπη. Είναι καλύτερη από την ελληνική και την Αδριατική. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Όλες οι ομάδες είναι ικανές να νικήσουν η μία την άλλη".

Για τη θητεία του στον Παναθηναϊκό και αν θα άλλαζε κάτι: " Ήταν μεγάλη εμπειρία. Έπαιξα με σπουδαίους παίκτες. Αν μπορούσε να γυρίσω πίσω το χρόνο, θα έκανα ακριβώς το ίδιο. Ήμουν στον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια και παρόλο που δεν αγωνιζόμουν όσο θα ήθελα, είχα ρόλο στην ομάδα και απόλαυσα τη θητεία μου εκεί. Το καλοκαίρι, ένιωσα ότι ήταν η στιγμή για να αλλάξω ομάδα και ρόλο. Νομίζω πως έκανα πολύ καλή επιλογή".

Όσον αφορά την εθνική ομάδα της Σερβίας ανέφερε: " Φέτος δεν παίξαμε καλά, δεν ήμασταν τυχεροί. Χάσαμε τα δύο πιο σημαντικά παιχνίδια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μείναμε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων. Αυτό όμως μας δίνει κίνητρο να επιστρέψουμε δυνατότεροι".

Για την παραμονή του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην τεχνική ηγεσία της Σερβίας είπε: " Είναι σπουδαία απόφαση για την εθνική ομάδα και για εμάς. Το γεγονός ότι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία μόνο καλό μπορεί να μας κάνει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ