ΜΠΑΣΚΕΤ

Σώθηκε στο "παρά ένα" η Μπιλμπάο

Σώθηκε στο "παρά ένα" η Μπιλμπάο

Η Μπιλμπάο πήρε -μέσω τραπέζης- την εγγυητική επιστολή που χρειαζόταν για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα της Liga Endesa.

Τα προβλήματα ήταν πολλά, το φάσμα της αποβολής από τη Liga Endesa κάτι παραπάνω από ορατό, αλλά στο "παρά ένα" η Μπιλμπάο εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με το καταστατικό της ACB, κάθε ομάδα οφείλει να παρουσιάζει εγγυητική επιστολή που φτάνει στο 1.000.000 ευρώ, προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κάτι που "πλήρωσαν" οι Μελίγια και Παλένσια , που τερμάτισαν στην πρώτη δυάδα της Leb Gold, αφού δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να μην έχουν δικαίωμα παρουσίας στη Liga Endesa της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η Caja Rural de Navarra (ισπανική τράπεζα) όμως έδωσε τη λύση αφού ήρθε ως μάνα εξ ουρανού, παρουσιάζοντας αυτή -εκ μέρους της Μπιλμπάο- την εγγυητική επιστολή, λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία που υπήρχε. Κάπως έτσι, οι "άνδρες με τα μαύρα" έμειναν "ζωντανοί" και θα ξεκινήσουν πλέον τον σχεδιασμό τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ