ΜΠΑΣΚΕΤ

Στις 24/7 φιλικό ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ισπανία

Στις 24/7 φιλικό ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ισπανία

Η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών θα έρθει στην Ευρώπη για ένα σπουδαίο φιλικό με αντίπαλο την Ισπανία, στις 24 Ιουλίου, αναβιώνοντας τον τελικό του 2008

Ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι, θα γίνει στις 24 Ιουλίου του 2012 ανάμεσα σε Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και Ισπανία στη Βαρκελώνη. Η αναμέτρηση αυτή θα αναβιώσει τον συγκλονιστικό τελικό του 2008 στο Πεκίνο.

Το παιχνίδι θα γίνει στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, σε ένα φιλικό ματς που θα αποτελέσει γιορτή για τα 20 χρόνια από την εμφάνιση της ορίτζιναλ "ντριμ τιμ" που αγωνίστηκε στη Βαρκελώνη το 1992.

Ο αγώνας θα γίνει στο "Παλαού Σαν Τζόρντι" και δεν αποκλείεται να δώσουν το παρών πολλά από τα μέλη της πρώτης "ντριμ τιμ" που διέσυρε όλους τους αντιπάλους της το 1992 και έφτασε διά περιπάτου στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Δύο ημέρες νωρίτερα (22/7), οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν την Αργεντινή σε ένα ακόμα δυνατό φιλικό προετοιμασίας, πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους στο ολυμπιακό τουρνουά του Λονδίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ