ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρέγιες: "Κρατάω ακόμα"

Ρέγιες: "Κρατάω ακόμα"

Με 606 παιχνίδια στη Liga Endesa, είναι στο Νο8 της ιστορικής λίστας με τις περισσότερες συμμετοχές. Ο Φελίπε Ρέγιες είναι και κάτι άλλο. MVP για το μήνα Νοέμβριο, στην Ισπανία.

Είναι καθ' οδόν για το 35ο έτος της ηλικίας του, αλλά το... κρύβει. Επισταμένως. Ο Φελίπε Ρέγιες ζει φέτος την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, από το 2008, οπότε ήταν στην τέταρτη χρονιά του στη Ρεάλ.

Πράγμα που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι αναδείχθηκε MVP για το μήνα Νοέμβριο, στη Liga Endesa. Είχε πάρει ανάλογο τίτλο τον Μάιο του 2006 και τον Οκτώβριο του 2008. Στο τέλος του Νοεμβρίου βρέθηκε στο ΤΟΡ10 των πολυτιμότερων παικτών στην Ισπανία. Ο αρχηγός των Μαδριλένων δήλωσε φυσικά πως είναι τιμή του, πριν σχολιάσει " αυτό δείχνει ότι είμαι σε καλή κατάσταση, μαζί και ότι η ομάδα κάνει καλή δουλειά". Και ναι ακούγεται κλισέ πως σε ομαδικό σπορ είναι αδύνατο να ξεχωρίσεις χωρίς τη βοήθεια των άλλων "α λλά αυτό ισχύει. Αν δεν ήταν οι συμπαίκτες μου, δεν θα ήμουν εγώ ο MVP". Ως προς την ηλικία του, είπε " έχω ακόμα κίνητρα, νιώθω καλά σωματικά και πνευματικά και θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ