ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρεάλ Μαδρίτης καλεί Νοτσιόνι

Ρεάλ Μαδρίτης καλεί Νοτσιόνι

Ο Αντρές Νοτσιόνι έχει ειδοποιήσει πως ενδέχεται να εγκαταλείψει τη Βασκονία, κάτι που επιβεβαίωσε πρόσφατα ο εκπρόσωπός του. Την ίδια στιγμή, η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις.

Το συμβόλαιο του Αντρές Νοτσιόνι με τη Λαμποράλ Κούτσα λήγει στις 30/06. Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του Αργεντινού φόργουορντ, Κλαούντιο Βιλανουέβα, ανέφερε πρόσφατα πως ο πελάτης του είναι πολύ δύσκολο να γυρίσει στη Λαμποράλ!

Ο λόγος; ''Η κατάσταση που επικρατεί εκεί, δεν είναι η ιδανική για εκείνον. Εδώ και δύο χρόνια, τραβά μόνος του το... κάρο". Και πού θα πάει; "Μπορεί να μείνει στην Ισπανία και να αγωνιστεί για ομάδα που είναι στη Euroleague, μπορεί να αλλάξει χώρα ή μπορεί και να πάει στο ΝΒΑ. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές προσφορές που πρέπει να μελετήσει".

Σήμερα, πάντως, η El Correo αναφέρει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί τις εξελίξεις και ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτηση του Νοτσιόνι, σε περίπτωση που ο Νίκολα Μίροτιτς αποφασίσει να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να μετρήσει τις δυνάμεις του στους Σικάγο Μπουλς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ