EUROLEAGUE

Αποχωρεί από τη Λαμποράλ ο Νοτσιόνι

Αποχωρεί από τη Λαμποράλ ο Νοτσιόνι

Η υπομονή του Αντρές Νοτσιόνι με τη Λαμποράλ Κούτσα εξαντλήθηκε. Ο Αργεντίνος είναι έτοιμος να μετακομίσει, όπως είπε και ο μάνατζερ του. Πού θα πάει;

Η Λαμποράλ Κούτσα διαγράφει φθίνουσα πορεία (ως οργανισμός) την τελευταία διετία, διάστημα στο οποίο έχει έλθει δύο φορές αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί στη Euroleague.

Aυτό το καλοκαίρι δεν φαίνεται πως θα είναι διαφορετικό, με τον Αντρές Νοτσιόνι να έχει ήδη ειδοποιήσει πως ενδέχεται να εγκαταλείψει τη Βασκονία. Κάτι που επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του, με δηλώσεις του στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE. Το συμβόλαιο του Αργεντίνου λήγει στις 30/6 και εκείνος έχει ήδη ξεκινήσει δουλειά για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.

Αυτό που είχε να πει ο μάνατζερ του, Κλαούντιο Βιλανουέβα ήταν ότι "είναι πολύ δύσκολο να γυρίσει στη Λαμποράλ. Η κατάσταση που επικρατεί εκεί, δεν είναι η ιδανική για εκείνον. Εδώ και δύο χρόνια, τραβά μόνος του το... κάρο". Και πού θα πάει; "Μπορεί να μείνει στην Ισπανία και να αγωνιστεί για ομάδα που είναι στη Euroleague, μπορεί να αλλάξει χώρα ή μπορεί και να πάει στο ΝΒΑ. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές προσφορές που πρέπει να μελετήσει".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ