ΜΠΑΣΚΕΤ

Perfect... 17

Perfect... 17

Το πιθανότερο είναι πως αν αφήνατε τον Σέρχιο Γιουλ στο γήπεδο, ακόμα θα σκόραρε από τα 6.75. Χάριν αυτού, η Ρεάλ νίκησε τη Μάλαγα και ανανέωσε το ρεκόρ, στη Liga Endesa, σε 17-0. Ποιο ήταν το μυστικό του Ισπανού;

Από τη Μόσχα και την πρώτη ήττα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, η Ρεάλ πήγε στη Μαδρίτη για να υποδεχθεί τη Μάλαγα, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής στη Liga Endesa. Και τι έκανε; Νέο ρεκόρ στην ισπανική λίγκα (17-0).

Αν χρωστά κάπου η "βασίλισσα" αυτή τη νίκη (88-67) ήταν ο Σέρχιο Γιουλ, των 6/8 τρίποντων, με τον διεθνή γκαρντ να λέει στην επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού ότι " πάντα προσπαθώ να κάνω το ίδιο, να δίνω το 100%, να προσφέρω θετικά πράγματα στην ομάδα". Και ναι, μετά πρόσθεσε πως " σημασία πάντα έχει να νικά η ομάδα", για να μη... ξεχνιόμαστε. " Ξέραμε ότι η ομάδα του Πλάθα συνηθίζει να σκοράρει 50 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, οπότε έπρεπε να είμαστε καλοί στην άμυνα. Και ήμασταν. Στην τρίτη περίοδο κολλήσαμε κάπως, αλλά... γενικά πήραμε άνετη νίκη" και κάπως έτσι οι Μαδριλένοι ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο αήττητοι.

Πού οφείλει τον οίστρο από την περιφέρεια; " Δεν έκανα κάτι το ιδιαίτερο. Έφαγα πρωινό, όπως πάντα και... έκανα ό,τι πάντα". Όχι ακριβώς, αλλά... ας πάει το παλιάμπελο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ