ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: "Παρακολουθούμε τον Σπανούλη"

Πασκουάλ: "Παρακολουθούμε τον Σπανούλη"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς Τσάβι Πασκουάλ σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε ότι η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί τον Βασίλη Σπανούλη. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ενισχυθεί σε όλες τις θέσεις με στόχο την επιστροφή της στην κορυφή της Ευρώπης την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο προπονητής των Καταλανών, Τσάβι Πασκουάλ παραχώρησε συνέντευξη στο RAC1 και μίλησε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Τεόντοσιτς για αντι-Σπανούλης...

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένας από τους παίκτες που παρακολουθεί η ομάδα και ο οποίος μπορεί να βοηθήσει τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

" Είναι ένας παίκτης που μένει ελεύθερος και η Μπαρτσελόνα πρέπει να παρακολουθεί όλες τις πιθανές ευκαιρίες. Ο Σπανούλης έχει αναδειχθεί δύο φορές MVP στα δύο τελευταία φάιναλ-φορ και παίζει πάντα σε υψηλό επίπεδο στα κρίσιμα παιχνίδια", ανέφερε ο Πασκουάλ και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Είναι πολύ ανταγωνιστικός και έχει νοοτροπία νικητή. Είναι παίκτης για τα δύσκολα. Πάντα σκεφτόμαστε και θέλουμε για τον σύλλογο το καλύτερο. Δουλεύουμε για να ενισχυθούμε σε όλες τις θέσεις βάσει όσων μας επιτρέπει η αγορά".

Έπειτα αναφέρθηκε στο τέλος της φετινής σεζόν: " Χωρίς αμφιβολία το τέλος της σεζόν δεν μας ικανοποίησε. Είχαμε προβλήματα με τον Μάικλ και τον Τζαβάι που δεν μας επέτρεψαν να μείνουμε σε υψηλό επίπεδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ