ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τεόντοσιτς για αντι-Σπανούλης

Τεόντοσιτς για αντι-Σπανούλης
INTIME SPORTS

Αν τελικά η Μπαρτσελόνα δεν καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του Βασίλη Σπανούλη, τότε θα κινηθεί για την απόκτηση του Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει ήδη ετοιμάσει ένα plan B σε περίπτωση που ο Βασίλης Σπανούλης δεν αποδεχθεί τελικά την πρόταση της Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός τεχνικός, που επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει τον Έλληνα γκαρντ, θα αναγκαστεί να καταφύγει στη λύση του Μίλος Τεόντοσιτς.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η "Mundo Deportivo", που αναφέρει πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι η μεγάλη αντίπαλος των Καταλανών στη διεκδίκηση του Βασίλη Σπανούλη. Οπότε, αν ο παίκτης του Ολυμπιακού επιλέξει τους Ρώσους, τότε ανοίγει ο δρόμος για την αποχώρηση του Μίλος Τεόντοσιτς, καθώς έχει ήδη αποκτηθεί από την ΤΣΣΚΑ και ο Τζέρεμι Πάργκο.

Αυτό που επισημαίνεται στο δημοσίευμα είναι ο Τεόντοσιτς δεν είναι Σπανούλης, αφού μπορεί να είναι πιο δημιουργικός, αλλά δεν είναι τόσο σταθερός στην απόδοσή του, αλλά ούτε και καθοριστικός όταν η μπάλα... καίει. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, ο Σπανούλης καταφέρνει να κερδίζει τίτλους με τις ομάδες του, ενώ ο Σέρβος τους χάνει.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ