ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Πασκουάλ αποθέωσε τον Μαυροκεφαλίδη

Ο Πασκουάλ αποθέωσε τον Μαυροκεφαλίδη

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ήταν ο πρώτος σκόρερ της Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα των ισπανικών πλέι οφ κόντρα στη Μπιλμπάο, με τον Τσάβι Πασκουάλ να του πλέκει το εγκώμιο στη συνέντευξη Τύπου.

Με 16 πόντους έχοντας σχεδόν άψογα ποσοστά ( 6/8 δίποντα, 1/1 τρίποντο και 1/2 βολές) και 2 ριμπάουντ σε κάτι λιγότερο από 14 λεπτά συμμετοχής, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έκλεψε την παράσταση με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα στον πρώτο της αγώνα για τα πλέι οφ με αντίπαλο τη Μπιλμπάο και όπως ήταν φυσικό ο Τσάβι Πασκουάλ έκανε ειδική αναφορά στον Έλληνα άσο μετά το ματς.

"Μας βοήθησε πολύ, η αλήθεια είναι πως είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί του. Είναι σε καλό επίπεδο. Προσαρμόζεται πολύ γρήγορα, είναι ένας έξυπνος τύπος που καταλαβαίνει εύκολα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα".

Να σημειωθεί πως αυτό ήταν το δεύτερο συνολικά παιχνίδι του Έλληνα φόργουορντ με τους Καταλανούς (είχε αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα το περασμένο Σαββατοκύριακο), οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν ξανά τη Μπιλμπάο την Κυριακή, αυτή τη φορά ως φιλοξενούμενοι της ομάδας του Φώτη Κατσικάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ