ΜΠΑΣΚΕΤ

Έκαναν το 1-0 Μπαρτσελόνα και Λαμποράλ

Έκαναν το 1-0 Μπαρτσελόνα και Λαμποράλ

Ξεκίνημα με το δεξί για την Μπαρτσελόνα στα ισπανικά πλέι οφ, καθώς έκανε επίδειξη δύναμης με αντίπαλο την Μπιλμπάο (88-62), έχοντας σε εξαιρετική βραδιά το Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Νίκες για Λαμποράλ-Βαλένθια

Η Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα των ισπανικών πλέι οφ έκανε επίδειξη δύναμης με αντίπαλο την Μπιλμπάο, νικώντας την εύκολα με σκορ 88-62.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Μπαρτσελόνα η οποία επιβλήθηκε με σκορ 88-62 της Μπιλμπάο στον πρώτο αγώνα της μεταξύ τους σειράς.

Την Κυριακή θα αναμετρηθούν ξανά, αυτή τη φορά όμως στο γήπεδο της Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη, ελπίζοντας η ομάδα του να παρουσιάσει ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης τελείωσε το ματς με 16 πόντους και 16 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, όντας πρώτος σκόρερ για την ομάδα του, στο ντεμπούτο του στα ισπανικά πλέι οφ. Αγωνίστηκε για 13 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα, είχε 6/8 δίποντα, 1/1 τρίποντο και 1/2 βολές, ενώ μάζεψε και 2 ριμπάουντ.

Τον ακολούθησε ο Άντε Τόμιτς με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ άλλους 12 πόντους πρόσθεσε ο Έραζεμ Λόρμπεκ στην άνετη επικράτηση της ομάδας του.

Στα άλλα ματς της ημέρας, η Βαλένθια διέλυσε τη Σαραγόσα με το ευρύ 80-42, ενώ η Κάχα Λαμποράλ επιβλήθηκε στον πόντο της Γκραν Κανάρια με σκορ 57-56 χάρη στο τρίποντο του Ερτέλ στα 2,4'' πριν το τέλος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ