ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέα ήττα για Κάχα και παρελθόν ο Ιβάνοβιτς!

Νέα ήττα για Κάχα και παρελθόν ο Ιβάνοβιτς!

Η Κάχα Λαμποράλ ηττήθηκε και από την Ομπραντόιρο στην έδρα της με 77-68, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να αποτελεί παρελθόν από τους Βάσκους!

Η Κάχα Λαμποράλ δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την Ομπραντόιρο στην "Φερνάντο Μπουέσα Αρένα" (ήττα με 77-68), με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο!

Η Κάχα τη φετινή σεζόν ήταν πολύ μακριά από τις προσδοκίες που είχαν οι Βάσκοι και σε συνδυασμό με τις διαδοχικές κακές εμφανίσεις πήραν την απόφαση να τον απομακρύνουν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αυτή ήταν η τρίτη ήττα στο ισπανικό πρωτάθλημα για την Κάχα Λαμποράλ σε σύνολο οκτώ αναμετρήσεων, ενώ κινδυνεύει πλέον και με αποκλεισμό από το "Top-16" της Ευρωλίγκας.

Ο Ιβάνοβιτς κάθισε στον πάγκο της Κάχα από το 2000 μέχρι το 2005 και από το 2008 μέχρι το 2012. Στο άλλο παιχνίδι για την 8η αγωνιστική στην Ισπανία η Εστουδιάντες επικράτησε εκτός έδρας της Μάλαγα με 85-74.

Στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την αγωνιστική η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε εκτός έδρας την Μανρέσα με 97-84, έχοντας σε πολύ καλή κατάσταση τον Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος τελείωσε το ματς με 18 πόντους και τον Σέρχιο Γιουλ (14 πόντους).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ