ΜΠΑΣΚΕΤ

"Μπαρτσελόνα για Τζεντίλε"

"Μπαρτσελόνα για Τζεντίλε"

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε θα δοθεί δανεικός από την Αρμάνι Μιλάνο, κι όπως αναφέρει το Sport MediaSet ο 25χρονος γκαρντ/φόργουορντ η Μπαρτσελόνα αναμένεται να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Μέσα σε μερικές ώρες θα αλλάξει άρδην το status της EuroLeague. Η ανακοίνωση του "διαζυγίου" ανάμεσα σε Αρμάνι Μιλάνο και Αλεσάντρο Τζεντίλε είναι η είδηση της ημέρας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μία εξέλιξη που ουδείς έβλεπε στον ορίζοντα, αλλά προέκυψε αίφνης, με την ιταλική ομάδα να χάνει έναν παίκτη που μέχρι πέρσι όριζε ως ηγέτη της.

Επειδή όμως οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και το θέμα παραμένει "ζεστό", δεν άργησε να προκύψει το πρώτο ρεπορτάζ για την επόμενη ομάδα του 25χρονου γκαρντ/φόργουορντ. Πρόκειται για την Μπαρτσελόνα, όπως αποκάλυψε το Sport MediaSet , ένα από τα πλέον έγκυρα ειδησεογραφικά πρακτορεία της Ιταλίας, με έδρα το Μιλάνο. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, η πλευρά του παίκτη έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, για το επόμενο εξάμηνο.

Από τη στιγμή άλλωστε που η Αρμάνι Μιλάνο τον παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού δεν υπάρχουν περισσότερα εμπόδια στον δρόμο, με τους "μπλαουγκράνα" να είναι αυτοί που έχουν το πάνω χέρι, εφόσον αποφασίσουν να "τελειώσουν" το θέμα. Σε περίπτωση που υλοποιηθεί η μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα, ο παίκτης θα έχει δικαίωμα να συμμετάσχει στην EuroLeague, μετά την έναρξη του β' γύρου της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ