ΙΤΑΛΙΑ

Ξεφορτώνεται τον Τζεντίλε η Αρμάνι Μιλάνο

Ξεφορτώνεται τον Τζεντίλε η Αρμάνι Μιλάνο

Την απόφαση να παραχωρήσει -με τη μορφή δανεισμού- τον Αλεσάντρο Τζεντίλε επισημοποίησε η Αρμάνι Μιλάνο, με τις δύο πλευρές να ενημερώνουν για τους λόγους της απόφασης.

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πως ο Αλεσάντρο Τζεντίλε δεν περνάει τις καλύτερες ημέρες του στην Αρμάνι Μιλάνο. Από τη στιγμή που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε το καλοκαίρι , όλα άλλαξαν. Η δημόσια παραδοχή του πως δεν είχε πια θέση στην ιταλική ομάδα έφερε την καθαίρεσή του από την αρχηγεία, κατόπιν απόφασης του Λίβιο Πρόλι, κι από εκεί στη διαρκή αμφισβήτηση .

Κι από τη στιγμή που το γυαλί τον δύο πλευρών είχε "ραγίσει", ήταν θέμα χρόνου να υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις. Κι αυτές αφορούν σε παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα (κατά πάσα πιθανότητα ευρωπαϊκή), όπως αποκάλυψε τη Δευτέρα (5/12) η Gazzetta dello Sport. Όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση, τόσο ο παίκτης όσο κι η διοίκηση της Αρμάνι Μιλάνο αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι, αναζητώντας την ομάδα που θα τον φιλοξενήσει τους επόμενους μήνες.

Μπορεί μάλιστα ο 25χρονος γκαρντ/φόργουορντ να δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018, αλλά δύσκολα θα το εξαντλήσει με τις πηγές που επικαλείται η ιταλική ιστοσελίδα να αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να συζητηθεί το ενδεχόμενο της πρόωρης ολοκλήρωσης της συνεργασίας τους.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε επίσημα από τους "κόκκινους" μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, όπου υπήρξε κοινή τοποθέτηση των Λίβιο Πρόλι και Αλεσάντρο Τζεντίλε:

" Σήμερα (5/12) ο πρόεδρος της Αρμάνι Μιλάνο, Λίβιο Πρόλι, και ο Αλεσάντρο Τζεντίλε αποφάσισαν από κοινού να ολοκληρώσει ο παίκτης τη χρονιά σε διαφορετικό σύλλογο. Η Αρμάνι Μιλάνο θέλει να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στον σύλλογο και να του ευχηθεί να βρει το σωστό μονοπάτι για τις φιλοδοξίες του. Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε επιθυμεί να ευχαριστήσει από τα βάθη της καρδιάς του τον κ. Τζιόρτζιο Αρμάνι για τις ευκαιρίες που του έδωσε τα προηγούμενα χρόνια στο πρότζεκτ της ιταλικής ομάδας, τον σύλλογο για τον χρόνο και τις νίκες που γεύτηκαν, αλλά και τους ίδιους τους οπαδούς για την αγάπη που του έδειξαν στη διάρκεια της καριέρας του".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ