ΜΠΑΣΚΕΤ

"Η Μπαρτσελόνα εξετάζει σοβαρά το να ματσάρει για Παπανικολάου"

"Η Μπαρτσελόνα εξετάζει σοβαρά το να ματσάρει για Παπανικολάου"
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με την καταλανική "Mundo Deportivo", η Μπαρτσελόνα εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να ματσάρει την προσφορά του Ολυμπιακού για τον Παπανικολάου, η οποία όπως αναφέρουν είναι: 250.000 ευρώ για το υπόλοιπο της σεζόν και 1,1 έως και το 2018.

Το... θρίλερ για το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Παπανικολάου συνεχίζεται! Σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής "Mundo Deportivo" , η Μπαρτσελόνα εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να ματσάρει την προσφορά του Ολυμπιακού για τον Κώστα Παπανικολάου, καθώς όπως αναφέρουν είναι προσιτή για τα οικονομικά στάνταρ της ισπανικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την εξής πρόταση: 250.000 ευρώ για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν και 1.100.000 ευρώ έως και το 2018. Μάλιστα, ο τίτλος του κειμένου είναι ο εξής: "Ο Παπανικολάου με το ένα πόδι στην Μπαρτσελόνα".

Ο Ισπανός ρεπόρτερ τονίζει πως εντός της ημέρας η Μπαρτσελόνα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της για τον Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος, ύστερα από 1,5 χρόνο παρουσίας του στο ΝΒΑ, αγωνιζόμενος σε Χιούστον Ρόκετς και Ντένβερ Νάγκετς.

Υπενθυμίζεται, πως ο Έλληνας φόργουορντ έχει ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό και είναι ξεκάθαρη η επιθυμία του να επιστρέψει στους ερυθρόλευκους, συνεχίζοντας την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά. Το θέμα, όμως, είναι πως τα πάντα εξαρτώνται από τις προθέσεις της Μπαρτσελόνα. Εκείνη θα αποφασίσει για το μέλλον του Κώστα Παπανικολάου καθώς έχει τα δικαιώματα του στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τα γραφόμενα του Ισπανού ρεπόρτερ της Μπαρτσελόνα, οι Καταλανοί βλέπουν με ενδιαφέρον την δυνατότητα επιστροφής του Κώστα Παπανικολάου στην Βαρκελώνη, καθώς είναι ένας ποιοτικός παίκτης που μπορεί να συνεισφέρει σε άμυνα και επίθεση. Κρατά όμως τις επιφυλάξεις του για τον ρόλο που μπορεί να του δοθεί αυτή την στιγμή στην ομάδα. Υπενθυμίζεται πως στην θέση "3" η 'Μπάρτσα" διαθέτει τους Άλεξ Αμπρίνες, Στράτο Περπέρογλου και τον νεαρό (2αρο3άρι) Μάρκους Έρικσον, ενώ στο "4" ο Τσάβι Πασκουάλ χρησιμοποιεί τους Τζάστιν Ντόελμαν, Σαμάρντο Σάμουελς και Σάσα Βεζένκοφ.

Την Τρίτη (19/1) η οριστική απάντηση της Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24 RADIO 103,3, η Μπαρτσελόνα ζήτησε... παράταση στην υπόθεση του Κώστα Παπανικολάου, ενημερώνοντας πως την Τρίτη (19/1) θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της για το αν θα ματσάρει ή όχι την πρόταση του Ολυμπιακού για τον Έλληνα φόργουορντ. Οι Καταλανοί έκαναν μίτινγκ, εξέτασαν το ενδεχόμενο επιστροφής του παίκτη στην Βαρκελώνη, βλέπουν με ενδιαφέρον το come-back του Έλληνα φόργουορντ, αλλά ακόμη δεν έχουν αποφασίσει.

Υπενθυμίζεται πως οι Καταλανοί είχαν ενημερώσει πως την Δευτέρα (18/1) θα έκαναν γνωστές τις προθέσεις τους για τον Κώστα Παπανικολάου, αλλά αυτό δεν έγινε πράξη, καθώς ακόμη δεν έχουν κατασταλάξει και ενημέρωσαν πως θα αποφασίουν την Τρίτη (19/1). Αυτό, βέβαια, είναι μέσα στο όριο που υπάρχει, καθώς η Μπαρτσελόνα έχει προθεσμία να ματσάρει την πρόταση του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η αγωνία των "ερυθρολεύκων" παίρνει παράταση άλλες 24 ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ