ΜΠΑΣΚΕΤ

Εύκολα η Μπαρτσελόνα

Εύκολα η Μπαρτσελόνα

Σε περίπατο μετέτρεψε την αναμέτρηση με την Βαλένθια η Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε με 76-57, έχοντας τον Ματσέι Λάμπε σε εξαιρετική μέρα.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι. Το συγκρότημα του Τσάβι Πασκουάλ ήρθε με φόρα μετά τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague, με την Βαλένθια να μην μπορεί να τις σταματήσει.

Οι "Μπλαουγκράνα" ήταν καταιγιστικοί στην άμυνα, όπου δέχτηκαν μόλις 57 πόντους και βάζοντας 76 στην επίθεση πήραν μία εύκολη νίκη.

Ο Ματσέι Λάμπε ξεχώρισε για τους νικητές. Ο Πολωνός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, καταγράφοντας νταμπλ νταμπλ με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ. Τον ακολούθησε σε απόδοση ο Μπραντ Όλεσον, με 10 πόντους, αλλά και ο Τόμας Σατοράνσκι με 8 πόντους και 3 ασίστ.

Από την Βαλένθια, η οποία την Πέμπτη (20/11, 19:45) θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ο Πάου Ρίμπας είχε 14 πόντους και 5 ασίστ, όμως δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Το τελευταίο, χρονικά, μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ό Νεμάνια Νέντοβιτς, δεν αγωνίστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ