ΜΠΑΣΚΕΤ

Εγχειρίστηκε και 5 μήνες εκτός ο Κλαβέρ

Εγχειρίστηκε και 5 μήνες εκτός ο Κλαβέρ

Ο Βίκτορ Κλαβέρ έκανε επέμβαση στον μηνίσκο και θα χρειαστεί να μείνει για 5 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Χάνει το EuroBasket και τα πρώτα ματς της νέας σεζόν με την Μπαρτσελόνα.

Αφού ολοκλήρωσε την σεζόν του με την Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να βιώνουν μία απογοητευτική χρονιά, μένοντας εκτός στόχων, ο Βίκτορ Κλαβέρ, ύστερα από συνεννόηση με την ομάδα του, μπήκε στο χειρουργείο για να ξεπεράσει το πρόβλημα του.

Ο Ισπανός φόργουορντ, για τον οποίο η Μπαρτσελόνα πλήρωσε 2.000.000 ευρώ στην Βαλένθια για να τον κάνει δικό της, έκανε επέμβαση στον μηνίσκο, η οποία ήταν απαραίτητη να γίνει, για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε.

Η επέμβαση ήταν πετυχημένη, αλλά ο Βίκτορ Κλαβέρ θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 5 μήνες. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει το EuroBasket με την εθνική Ισπανίας, αλλά και τα πρώτα ματς της νέας σεζόν με την Μπαρτσελόνα. Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε στην EuroLeague, σε 27 παιχνίδια, είχε μέσο όρο 6 πόντους (54.1% δίποντα, 37.7% τρίποντα, 77.8 % βολές), 4.4 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά παιχνίδι, έχοντας ranking "8.4".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ