ΜΠΑΣΚΕΤ

Απεργία από τη Δευτέρα στη Μπιλμπάο!

Απεργία από τη Δευτέρα στη Μπιλμπάο!

Οι παίκτες της Μπιλμπάο κατεβαίνουν από την Δευτέρα (24/3) σε επ' αόριστον απεργία, λόγω της ασυνέπειας στις πληρωμές τους από τη διοίκηση. Θα παίξουν την Κυριακή κόντρα στη Ρεάλ

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για τους παίκτες της Μπιλμπάο, οι οποίοι το Σάββατο σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, ενημέρωσαν πως από την Δευτέρα ξεκινούν απεργία για να διασφαλίσουν τα δικαιώματά τους.

Τα οικονομικά προβλήματα της ισπανικής ομάδας δεν είναι κάτι καινούριο καθώς είχαν αρχίσει από πέρυσι να διαφαίνονται, ωστόσο φαίνεται πως από εδώ και πέρα θα επηρεάσουν το αγωνιστικό τμήμα.

Ο Άλεξ Μούμπρου ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα αγωνιστεί κανονικά στον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για την 24η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, εξηγώντας ότι: "Δεν θα ήταν σωστό να μην παίξουμε αύριο. Θα παίξουμε κανονικά αλλά από τη Δευτέρα ξεκινάμε απεργία. Είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι. Θέλουμε να διασφαλίσουμε τα δικαιώματά μας. Κάποιοι μας έχουν δώσει την αίσθηση ότι δεν μας σέβονται".

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Ρότζερ Γκριμάου ο οποίος σχολίασε ότι: "Μας παρουσίασαν ένα πλάνο πληρωμών το οποίο εμείς έπρεπε να δεχτούμε και το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μας ικανοποίησε. Ελπίζουμε όλο αυτό να καταλήξει κάπου. Ήδη έχουμε πει πολλές κουβέντες", ενώ ο Ραούλ Λόπεθ σχολίασε: "Μέχρι στιγμής δεν μας έχουν πει τίποτα, δεν γνωρίζουμε τίποτα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ