ΜΠΑΣΚΕΤ

Ακόμα μία νίκη για τη Ρεάλ

Ακόμα μία νίκη για τη Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Λαγκούν Άρο με 76-65, έχοντας σε πολύ καλή κατάσταση τον Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος σημείωσε 18 πόντους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε καλή εμφάνιση απέναντι στην Λαγκούν Άρο και χωρίς να δυσκολευτεί έφτασε στην εκτός έδρας νίκη με 76-65.

Με αυτόν τον τρόπο, η Βασίλισσα έκανε το 16/16 στο ισπανικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι και νέο ρεκόρ στην ισπανική λίγκα, ενώ παράλληλα μετράει 31 νίκες σε ισάρθμα παιχνίδια από την αρχή της σεζόν.

Πολύ καλό παιχνίδι για την ομάδα του Χοάν Πλάθα έκανε ο Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 18 πόντους, ενώ παράλληλα μάζεψε και 3 ριμπάουντ. Σε απόδοση ακολούθησαν οι Ρούντι Φερνάντεθ (13π.) και Σέρχιο Ροντρίγκεθ (12π.), ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης είχε 5 πόντους.

Από την Λαγκούν Άρο ο Ντόμπλας είχε 16 πόντους, με τον Νέτο να προσθέτει 14. Παρόλα αυτά, οι Βάσκοι δεν κατάφεραν να αποφύγουν την εντός έδρας ήττα.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς ανάμεσα στη Μανρέσα και τη Βαλένθια, η ομάδα του Περάσοβιτς πήρε την εκτός έδρας νίκη με 76-64. Ο Χάρης Γιαννόπουλος τελείωσε τον αγώνα με 9 πόντους, έχοντας 2/2 βολές, 2/3 δίποντα και 1/3 τρίποντα, όμως δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το θετικό αποτέλεσμα με τη Μανρέσα.

Το τρίο της επιτυχίας: Διαβάστε τι έκαναν οι Μπαρτσελόνα, Λαμποράλ Κούτσα και Μάλαγα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ