VTB LEAGUE

Τέλος ο Πασούτιν από τη Λοκομοτίβ

Τέλος ο Πασούτιν από τη Λοκομοτίβ

Ξεχωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν Λοκομοτίβ Κουμπάν και Εβγκένι Πασούτιν κι έτσι δεν ανανέωσαν τη συνεργασία τους. Τι είπε ο προπονητής και τι ο πρόεδρος της ομάδας

Μπορεί ο Εβγκένι Πασούτιν να ήθελε να παραμείνει στο Κουμπάν, ωστόσο οι ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία μαζί του.

Οι φήμες που ήθελαν τον Πασούτιν να αποχωρεί από το τιμόνι της Λοκομοτίβ επιβεβαιώθηκαν τελικά μετά και τον αποκλεισμό από την ΤΣΣΚΑ στη VTB-League (είχε προηγηθεί με 2-0, αλλά αποκλείστηκε με 3-2).

Ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέι Βεντίτσεφ ευχαρίστησε τον Εβγκένι Πασούτιν για την προσφορά του στην ομάδα: "Υπό την καθοδήγηση του κατακτήσαμε το Eurocup και έκανε πολλά για τη Λοκομοτίβ. Η χρονιά που ολοκληρώθηκε δεν είχε την ίδια επιτυχία, αλλά έγινε ξεκάθαρο πως η ομάδα έχει ανάγκη από νέες ιδέες και εξέλιξη".

Παράλληλα, σχολίασε ότι υπάρχουν ήδη αρκετοί αντικαταστάτες στα υπόψιν: "Είναι πολλοί οι υποψήφιοι, θα αποφασίσουμε στις αρχές Ιουνίου".

Από την πλευρά του, ο Εβγκένι Πασούτιν σχολίασε: "Είμαι πολύ ευγνώμων στη Λοκομοτίβ και τον πρόεδρο Αντρέι Βεντίτσεφ για τα δύο χρόνια που πέρασα κοντά στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και όλα τα μέλη της ομάδας για τη συνεργασία, ενώ πάνω απ' όλους θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Λοκομοτίβ που μας στήριξε και μας οδήγησε σε πολύ μεγάλες νίκες".

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ