VTB LEAGUE

Λάνγκφορντ - Κολόμ οδηγούν την Ούνικς Καζάν

Λάνγκφορντ - Κολόμ οδηγούν την Ούνικς Καζάν

Ένα βήμα μακριά από την πρόκριση στους τελικούς της VTB League βρίσκεται πλέον η Ούνικς Καζάν, μετά τη δεύτερη σερί επικράτησή της επί της Ζενίτ (97-91). Τρομερά πράγματα από τους Κιθ Λάνγκφορντ και Κίνο Κολόμ, μεταξύ των διακριθέντων ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Το εντός έδρας καθήκον της έκανε η Ούνικς Καζάν απέναντι στη Ζενίτ, την οποία κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο "σπίτι" της (97-91), για την ημιτελική φάση της VTB League. Η ομάδα του Εβγκένι Πασούτιν δυσκολεύτηκε μεν, αλλά όσο το δίδυμο των Κιθ Λάνγκφορντ (25π., 6ριμπ., 4ασ.) και Κίνο Κολόμ (24π., 8ριμπ., 7ασ.) έκανε καλά τη δουλειά του, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Παρά τα εντυπωσιακά ποσοστά των φιλοξενούμενων στα δίποντα (28/44 - 64%), οι γηπεδούχοι διατήρησαν το προβάδισμα, έλεγξαν τον ρυθμό στο φινάλε της αναμέτρησης και με τον Κώστα Καϊμακόγλου να έχει 10 πόντους (με 3/5 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 1/1 βολές), 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη σε 33'08'' πήραν τη νίκη και μαζί έκαναν το πιο αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή τους στους τελικούς της VTB League.

Από την άλλη, ο Γιάνις Τίμα (23π.) με τον Ζάμπιαν Ντάουντελ (16π., 11ριμπ.) έκαναν ό,τι μπορούσαν για να χαρίσουν το "διπλό" στην ομάδα του Βασίλι Καράσεφ, δίχως όμως επιτυχία.

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ*

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Χίμκι: 1-0 (86-83)

Ούνικς Καζάν - Ζενίτ: 2-0 (94-93, 97-91)

* Οι ημιτελικοί κρίνονται στις τρεις νίκες

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ