ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Βράβευση Τεόντοσιτς απο FIBA

Βράβευση Τεόντοσιτς απο FIBA
INTIME SPORTS

Ο Μίλος Τεόντοσιτς βραβεύτηκε από την FIBA ως καλύτερος παίκτης της Ευρώπης για το 2010. Διαβάστε τις δηλώσεις του Σέρβου άσου για το βραβείο, αλλά και για τον Ίβκοβιτς.

Στην βράβευση του Τεόντοσιτς ως του κορυφαίου πάικτη της Ευρώπης για το 2010 προχώρησε η FIBA Europe, καθώς ο διεθνής Σέρβος πλέι μέικερ, την συγκεκριμένη χρονιά βγήκε MVP της Ευρωλίγκας και έφτασε στον τελικό του Ευρωμπάσκετ με την Εθνική Σερβίας.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενός τουρνουά προετοιμασίας για το Ευρωμπάσκετ,το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Σλοβενία και στο οποίο βεβαίως έδωσε το παρόν ο Τεόντοσιτς ως πάικτης της Σερβίας. Ο Τεόντοσιτς μόλις παρέλαβε το βραβείο του, αναφέρθηκε στον Ίβκοβιτς, τονίζοντας ότι έχει μεγάλο μερίδιο σε αυτό το βραβείο!

Οι δηλώσεις Τεόντοσιτς σχετικά με την βράβευση του: "Ξέχασα ότι έπρεπε να παραλάβω αυτό το τρόπαιο, γιατί αφορά κάτι που έγινε παλιά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για αυτό το βραβείο. Αποτελεί επιβράβευση για τη δουλειά μου και μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω. Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς τη βοήθεια των ομάδων μου και των συμπαικτών μου στην εθνική Σερβία και τον Ολυμπιακό. Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος".

Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς για την βράβευση του αυτή, ξεκαθαρίζοντας ότι του χρωστάει ένα μέρος του βραβείου : "Είναι από τους ανθρώπους που έχουν μεγάλο μερίδιο για αυτό το βραβείο. Του οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ