ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Κριάπα: "Ο Τεόντοσιτς θέλει δουλειά"

Κριάπα: "Ο Τεόντοσιτς θέλει δουλειά"

Ο Βίκτορ Κριάπα δηλώνει ότι ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν είναι τόσο καλός όσο πιστεύουμε. Τι είπε για τον Μεσίνα και την σεζόν με την ΤΣΣΚΑ;

Σε συνέντευξη του στο "championat.com" ο Βίκτορ Κριάπα μίλησε για όλους και για όλα, από την συνεργασία με τον πρώην πλέον τεχνικό της ΤΣΣΚΑ, Ετόρε Μεσίνα μέχρι την ενδεχόμενη επιστροφή του στο ΝΒΑ και τον Μίλος Τεόντοστις.

Καταρχάς θα μείνει στην ΤΣΣΚΑ; " Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο.Για την ακρίβεια η οψιόν ανανέωσης ανήκει στην ομάδα. Θα δούμε αν θέλουν να την ενεργοποιήσουν.." . Πέρυσι είχε δηλώσει ότι ίσως να ήταν η τελευταία του σεζόν, όμως δεν είναι αυτή η πραγματική επιθυμία του : " Απλά ήταν μία πολύ δύσκολη σεζόν, ίσως η δυσκολότερη της καριέρας μου. Η πίεση ήταν τεράστια. Οι αγώνες σε Εuroleague και VTB League ήταν ημερολογικά τόσο κοντά, που είχαμε φτάσει να παίζουμε αγώνες Παρασκευή με Κυριακή και τις υπόλοιπες τέσσερις μέρες να έχουμε φουλ προπονήσεις. Τόσο πολύ δεν δουλέψαμε ούτε την πρώτη σεζόν με τον Ίβκοβιτς."

Ο Ετόρε Μεσίνα λέγεται ότι ήταν τόσο σκληρός που αρκετοί παίκτες σχεδόν... ανακουφίστηκαν όταν πληροφορήθηκαν την αποχώρηση του. " Η πίεση πρέπει να υπάρχει, είμαστε επαγγελματίες. Αλλά όταν είναι υπερβολική, όταν δεν υπάρχει διαφορά αντιμετώπισης μεταξύ των σημαντικών και των πιο εύκολων ματς και υπάρχει συνεχής ένταση... τότε ας πούμε ότι απλά δεν είμασταν έτοιμοι γι' αυτό. Είναι αλήθεια ότι η επικοινωνία με τον κόουτς δεν ήταν πολύ επιτυχημένη.Ίσως λόγω της διαφοράς ηλικίας, γιατί το ρόστερ της ομάδας είναι αρκετά νεανικό"

Μετά το τέλος του Final Four στο Μιλάνο, ο Μεσίνα δέχθηκε πολλές αρνητικές κριτικές ακόμα και από τον πρόεδρο της ομάδας. Εκείνος στάθηκε πιο τυχερός στις αντιδράσεις που αντιμετώπισε μετά το τραγικό λάθος του στην εκπνοή του ημιτελικού απέναντι στην Μακάμπι, που έδωσε στον Ράις την ευκαιρία να σκοράρει το νικητήριο καλάθι στέλνοντας την "ομάδα του λαού" στον τελικό. "Μου ήταν πολύ δύσκολο να το χωνέψω. Αλλά αμέσως κατάλαβα ότι ο κόσμος με στήριζε. Ακόμα και οι δημοσιογράφοι μου έκαναν ερωτήσεις χωρίς να προσπαθούν να μου ρίξουν το φταίξιμο. Τώρα βέβαια ξέρω πόσο σημαντική ήταν εκείνη η στιγμή. Είχα πει ότι έφταιγε η κακιά... μπάλα. Είχα άδικο, απλά πήρα την λάθος απόφαση. Η δουλειά όμως που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια με προστάτεψε κατά κάποιο τρόπο."

Ο Ρώσος φόργουορντ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον συμπαίκτη του,Μίλο Τεόντοσις, για τον οποίο έχει λίγο διαφορετική άποψη από ότι η πλειοψηφία: " Πολλοί πιστεύουν ότι είναι από τους καλύτερους παίκτες αλλά στην πραγματικότητα πρέπει ακόμα να δουλέψει.Στο 80%των περιπτώσεων μπορώ να συνεργαστώ καλά μαζί του. Αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.. Χρειάζεται δουλειά".

Θα ξαναγυρίσει το ΝΒΑ; " Με τους Μπουλς δεν έχω καλή εμπειρία γιατί δεν έπαιξα σχεδόν καθόλου. Αλλά αν θα ξαναγύριζα; Κανένα πρόβλημα. Είναι εύκολο να βρω ομάδα, οι προτάσεις έρχονται συνεχώς. Από το Φοίνιξ, το Πόρτλαντ. Ο αντζέντης μου μου λέει ότι αν αποφασίσεις ποτέ να φύγεις, χρειάζεται μόνο ένα τηλέφωνο.Οι επιλογές περιμένουν."

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ