ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Κιριλένκο: "Δεν είναι κατώτερες Μπαρτσελόνα και Ρεάλ"

Κιριλένκο: "Δεν είναι κατώτερες Μπαρτσελόνα και Ρεάλ"
INTIME SPORTS

Ο Αντρέι Κιριλένκο μίλησε για την απόφασή του να μείνει στην ΤΣΣΚΑ μέχρι το τέλος της σεζόν, το προολυμπιακό τουρνουά κι έκανε προβλέψεις για το Final-4 της Ευρωλίγκας

Τους λόγους για τους οποίους έμεινε στη Ρωσία και την ΤΣΣΚΑ μέχρι το τέλος της σεζόν, εξήγησε ο Αντρέι Κιριλένκο ο οποίος δεν θέλησε να φύγει για το ΝΒΑ μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου.

"Μου ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο να φύγω στα μέσα της σεζόν και να φύγω από την ομάδα πάνω που είχα αρχίσει να βρίσκομαι με τους συμπαίκτες μου στο γήπεδο", τόνισε ο Ρώσος σούπερ σταρ και πρόσθεσε:

"Γυρνώντας στο ΝΒΑ ως φρι έιτζεντ θα έπρεπε να βρω καινούρια ομάδα και να αγωνιστώ με νέους συμπαίκτες. Άλλωστε, πραγματικά θέλω πολύ να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και είναι σημαντικό να προετοιμαστώ μαζί με τους συμπαίκτες μου για αυτή τη διοργάνωση.

Δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί το καλοκαίρι, όμως το πιθανότερο είναι να φύγω. Ωστόσο, είναι όμορφο που στο πικ της καριέρας μου έχω την ευκαιρία να παίξω πάλι εδώ (σ.σ. Ρωσία) κοντά στον κόσμο μας, τους φίλους μου και την οικογένειά μου".

Όσο για τις ομάδες που θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, ο Κιριλένκο επισήμανε: "Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν κατά τη γνώμη μου φαβορί πολύ πριν υπογράψω εγώ. Υπάρχουν 4-5 ομάδες που δεν είναι κατώτερες της δικής μας όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ, οι τουρκικές ομάδες και η Μακάμπι του Μπλατ και μπορούν να κάνουν την έκπληξη".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ