ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Καζλάουσκας: "Ήμασταν σαν χορευτές μπαλέτου!"

Καζλάουσκας: "Ήμασταν σαν χορευτές μπαλέτου!"

Δεν έμεινε ευχαριστημένος ο Γιόνας Καζλάουσκας από την εμφάνιση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κόντρα στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, παρομοιάζοντας τους παίκτες του με χορευτές μπαλέτου!

Ο Γιόνας Καζλάουσκας μίλησε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με σκορ 91-79 επί της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης για την απόδοση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εστιάζοντας στα λάθη της ομάδας του.

Μάλιστα, ο Λιθουανός κόουτς συνεχάρη τους αντιπάλους για την εμφάνισή τους και σχολίασε: "Η Σπαρτάκ ήταν ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος για εμάς, ειδικά όταν χρησιμοποίησε δίδυμους πύργους.

Εμείς δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί, κάναμε λάθη στο ένας εναντίον ενός και δεν παλέψαμε για τα ριμπάουντ σε ικανοποιητικό βαθμό. Σε όλο το παιχνίδι τρέχαμε, αλλά χάσαμε το πλεονέκτημά μας. Κοιτάξτε την Σπαρτάκ. Ίσως να έκανε πάρα πολλά φάουλ όμως πάλεψε.

Μάλιστα, ο Καζλάουσκας τόνισε ότι η ομάδα του θύμιζε μπαλέτο! "Όσο για εμάς, ήμασταν σαν χορευτές μπαλέτου, αφήνοντας τους παίκτες των αντιπάλων να πάνε όπου ήθελαν μέσα στο παρκέ. Είναι ευχής έργον ότι στο τέλος καταφέραμε να συγκροτηθούμε και να νικήσουμε στο τέλος", κατέληξε ο Καζλάουσκας.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ