ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πηγαίνει Μαδρίτη ο Χάντερ

Πηγαίνει Μαδρίτη ο Χάντερ

Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, Οθέλο Χάντερ, δεν έχει... κοπεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης, διότι απλά δεν έχει υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις!

Ο Οθέλο Χάντερ πράγματι δεν έχει περάσει τα ιατρικά τεστ της Ρεάλ, γιατί πολύ απλά δεν έχει κληθεί να κάνει τις εξετάσεις από τους Μαδριλένους. Κάτι που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Άρα δεν τίθεται θέμα πρόωρου διαζυγίου με την "Βασίλισσα".

Ο Αμερικανός έμεινε έκπληκτος στη φημολογία που προήλθε από την Τουρκία. Το ίδιο και οι Ισπανοί ρεπόρτερ. Ένα δημοσίευμα ανέφερε ότι ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού "κόπηκε" από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί διότι δεν έχει κληθεί να κάνει ιατρικές εξετάσεις.

Αυτό είναι προγραμματισμένο να συμβεί τις επόμενες ημέρες, όταν θα μεταβεί στην πρωτεύουσα της Ισπανίας και θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Η καθυστέρηση οφείλεται στο πρόβλημα που προέκυψε με το διαβατήριο του, αφού η συνθήκη "κοτονού" (σ.σ. νόμος για να παίζουν ως κοινοτικοί παίκτες στη Liga Endesa) δεν περιλαμβάνει πλέον τη Λιβερία, διαβατήριο της οποίας έχει ο Χάντερ.

Η πρώτη συγκέντρωση της Ρεάλ είναι προγραμματισμένη για τις 23 Αυγούστου.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ