ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ ξεκινά με Νοτσιόνι

Η Ρεάλ ξεκινά με Νοτσιόνι

Τον Νοέμβριο θα γίνει 35, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης ξέρει πολύ καλύτερα για να στέκεται... σε αυτό το νούμερο, για αυτό ο σχεδιασμός για τη σεζόν 2014-15 ξεκινά από τον Αντρές Νοτσιόνι.

Η El Correo είχε ειδοποιήσει πως ο Αντρές Νοτσιόνι είναι ο κατ' αρχάς στόχος της Ρεάλ, για τη σεζόν 2014-15, αφού προηγουμένως ο ίδιος είχε πει ότι δεν θα συνεχίσει στη Λαμποράλ Κούτσα.

Οι σημερινές πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη κίνηση της "βασίλισσας" θα αφορά τον Αργεντίνο, ο οποίος έγινε προτεραιότητα διότι αφενός είναι αυτός που είναι, αφετέρου παίζει και ως "τρία", αλλά και ως "τέσσερα".

Σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες που θέλουν τους Μαδριλένους να ενδιαφέρονται για τον Ταϊρίς Ράις, ο Πάμπλο Λάσο έχει τάξει τα λεπτά της θέσης "ένα" στους Γιουλ και Ροντρίγκεθ και δύσκολα ο Αμερικανός, κάτοχος διαβατηρίου από το Μαυροβούνιο θα δεχθεί να είναι ο τρίτος πόιντ γκαρντ. Δηλαδή, να γίνει ο αντί-Ντρέιπερ.

Τι γίνεται με την περίπτωση του Λάσο; Ο Αλμπέρτο Ερέρος, γενικός διευθυντής, επιθυμεί την παραμονή του Βάσκου κόουτς, ενώ ο Χουάν Κάρλος Σάντσεθ (προϊστάμενος του Ερέρος) αλλάζει άποψη κάθε μέρα. Το δεδομένο είναι πως αν απολυθεί ο Λάσο, θα πρέπει να αποζημιωθεί για την επέκταση συμβολαίου που υπέγραψε τον Φλεβάρη (έναντι 1.8 εκάτ. ευρώ).

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ