TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Πάει για ντεμαράζ με Τούντορ

Ο Ιγκόρ Τούντορ όταν ήταν στον πάγκο της Ουντινέζε
Ο Ιγκόρ Τούντορ όταν ήταν στον πάγκο της Ουντινέζε © 2019 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε τρεις επιλογές.

Η προσθήκη ακόμα μίας ιταλικής ομάδας στο επόμενο Champions League σημαίνει ότι Λάτσιο και Αταλάντα (άντε και Νάπολι…) θα τα δώσουν όλα για το 5ο εισιτήριο, που οδηγεί στην κορυφαία συλλογική διοργάνωση.

Μετά το διαζύγιο με τον Σάρι, η Λάτσιο μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ήταν εξαιρετική την Τρίτη στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με τη Γιουβέντους, αλλά δέχτηκε τη μείωση του σκορ στη μοναδική στιγμή που ολιγώρησε η άμυνα της (85’) και η νίκη με 2-1 αποδείχτηκε χωρίς αντίκρισμα. Οι Ρωμαίοι υποδέχονται τώρα τη Βερόνα, που με buzzer beater στο 93’ στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ουντινέζε ξέφυγε στο +3 από τον υποβιβασμό. To 1,60 του άσου δεν είναι άσχημο και μπορεί να γίνει καλύτερο συνδυαστικά με under 4,5. ανεβαίνοντας στο ,190. Η Βερόνα μετράει 19 σερί under 4,5.

Διπλό απέναντι στη Λίβερπουλ, πεντάρα στη Γουέστ Χαμ, νίκη εντός απέναντι στη Νιούκαστλ. Αυτά είναι τα τρία τελευταία αποτελέσματα της Κρίσταλ Πάλας, η οποία έσωσε εύκολα την κατηγορία και πάει πια για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Η Φούλαμ είναι μόλις στο +3 από την αντίπαλο της και συμπλήρωσε μια πεντάδα αγώνων με μία μόνο νίκη. Δεν υπάρχει άσος στο ζευγάρι στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους στην έδρα της Φούλαμ (0-2-2). Ο άσος παίζει μόλις στο 2,00 και αναμφίβολα χρήζει κόντρας.

Απ’ ότι φαίνεται δεν πρόκειται να σπάσει το αήττητο της Λεβερκούζεν, αφού εκτός του ότι είναι ομαδάρα έχει και ρέντα. Με την Ντόρτμουντ ισοφάρισε στο 97’, με τη Γουέστ Χαμ το είχε κάνει στο 89’, με την Καραμπάγκ το είχε γυρίσει (3-2 από 1-2) με γκολ στο 93’ και στο 98’. Τώρα φιλοξενεί τη Στουτγάρδη την οποία είχε νικήσει στο Κύπελλο με 3-2 στο 90’, επιστρέφοντας δις από εις βάρος της σκορ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν είναι λίγο να τελειώσεις αήττητος τη σεζόν ή έστω το πρωτάθλημα και παρότι ο πρώτος ημιτελικός με τη Ρόμα για το Europa League είναι προ των πυλών, μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολο να αδιαφορήσουν ο Τσάμπι Αλόνσο και οι παίκτες του για αυτό το ιστορικό επίτευγμα. Η Στουτγάρδη βεβαίως είναι επικίνδυνη και εξαιρετική ικανή στην επίθεση. Ο άσος θέλει κάλυψη και από τη στιγμή που υπάρχουν οι προϋποθέσεις να γίνει ένα ελεύθερο ματς, το 1Χ σε συνδυασμό με over 2,5 στο 2,00 μοιάζει καλό deal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας: Χ2 (1,80) 17:00
  • Λεβερκούζεν - Στουτγάρδη: 1Χ & Over 2,5 (2,00), 19:30
  • Λάτσιο – Βερόνα: 1 & Under 4,5 (1,90), 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ