ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

"Το μεγαλείο των φιλάθλων του Πανελευσινιακού"

"Το μεγαλείο των φιλάθλων του Πανελευσινιακού"
INTIME SPORTS

Ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τον κόσμο του για την παρουσία του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, εξέδωσε η ΚΑΕ Πανελευσινιακός

Ο κόσμος του Πανελευσινιακού έδωσε δυναμικό παρών στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και η διοίκηση της ομάδας έσπευσε να τον ευχαριστήσει.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Πανελευσινιακού:

"Η φετινή πρώτη παρουσία του Πανελευσινιακού στα μεγάλα σαλόνια της Basket League ΟΠΑΠ δίνει την ευκαιρία ώστε ο Σύλλογος να δείξει περισσότερο προς τα έξω την ποιότητα του εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Οι χρόνιες προσπάθειες της οικογένειας του Πανελευσινιακού, κορύφωση των οποίων είναι η συμμετοχή στη μεγαλύτερη Εθνική Κατηγορία της Καλαθοσφαίρισης, αποτελούν το αποτέλεσμα χημείας μεταξύ Διοίκησης, προπονητών, παικτών και φιλάθλων. Η αγάπη για το άθλημα φαίνεται ξεκάθαρα και στις κερκίδες των γηπέδων που αγωνίζεται ο Πανελευσινιακός. Η παρουσία των νέων παιδιών, γονείς με τα μωρά τους, ζευγάρια κι όμορφες παρουσίες συνθέτουν μία εικόνα που χρειάζεται το άθλημα και ο Πανελευσινιακός το προσφέρει χρόνια τώρα απλόχερα.

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού οφείλει να ευχαριστήσει όλο τον υπέροχο κόσμο της ομάδας που την ακολουθεί παντού. Ειδικά φέτος που ο Πανελευσινιακός είναι προσωρινά ξενιτεμένος αισθανόμαστε την υποχρέωση και δημόσια να εκφράσουμε τη συγκίνηση για όλους όσους δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους για την ομάδα σε όλες τις κερκίδες των σταδίων που αγωνίζεται.

Ο Πανελευσινιακός παίζει για όλη την πόλη της Ελευσίνας και τον κόσμο της. Είναι η βιτρίνα μίας πόλης που θέλει να αναδείξει τη ζωντάνια της και τη μοναδικότητα της.

Ο Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Ελευσίνας αλλά και του Θριασίου Πεδίου προκειμένου να σταθούν δίπλα στην ομάδα. Είναι μία ανοικτή πρόσκληση ώστε όλοι μαζί να δείξουμε ότι στην περιοχή μας υπάρχει το φίλαθλο πνεύμα που διαπαιδαγωγεί και το νοικοκυρεμένο μοντέλο διαχείρισης που αποτελεί παράδειγμα".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ