ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Σκαραφίγκας: "Κομβικό παιχνίδι"

Σκαραφίγκας: "Κομβικό παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας χαρακτήρισε κομβικής σημασίας την αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό. Τι είπε ο Μουχάμεντ Φαγιέ.

Ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας αναφέρθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με αντίπαλο τον Ηλυσιακό.

Ο τεχνικός της ομάδας της Ελευσίνας, Γιώργος Σκαραφίγκας θεωρεί κομβικό το παιχνίδι και σημειώνει χαρακτηριστικά: " Είναι ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες για την συνέχεια του πρωταθλήματος", είπε ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε:

" Θα είναι ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες, ο Ηλυσιακός στην έδρα του ξέρει και παίρνει πολύ καλά αποτελέσματα και είναι πολύ δυνατός. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά και μυαλωμένα για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην νίκη που μας είναι απαραίτητη".

Ο Μουχαμέντ Φαγιέ σημείωσε: " Πιστεύω πως είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Όπως και εμείς έτσι και ο Ηλυσιακός θέλει να πάρει την νίκη για να φτάσει ακόμα πιο κοντά στον στόχο της παραμονής. Είμαι σίγουρος πως θα γίνει ένα πολύ σκληρό παιχνίδι αλλά εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό και πιστεύω πως θα πάρουμε την νίκη".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ