ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Ήλθε, νίκησε κι έφυγε ο Έρικ

Ήλθε, νίκησε κι έφυγε ο Έρικ

Ο Μάικλ Έρικ προσγειώθηκε την Τετάρτη στην Ελλάδα για τον Πανελευσινιακό, χθες οδήγησε την ομάδα του στη νίκη επί του Κόροιβου και σήμερα (14/12) ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την ιταλική Μπρίντιζι.

Ο Πανελευσινιακός είχε εντοπίσει στο πρόσωπο του Μάικλ Έρικ τον παίκτη που θα του έλυνε τα προβλήματα μέσα στη ρακέτα. Ο 26χρονος σέντερ ήλθε στην Ελευσίνα ως αντικαταστάτης του Άαρικ Μάρεϊ και πρόλαβε να αφήσει το στίγμα του. Τι έκανε;

Ήταν πρώτος σκόρερ του Πανελευσινιακού με 19 πόντους στη νίκη επί του Κόροιβου ενώ ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 73-74, στα 7'' για τη λήξη (σ.σ. ακολούθησε άστοχο σουτ του Σάσα Βασίλιεβιτς). Παρ' όλα αυτά, μια option που υπήρχε στο συμβόλαιο επέτρεπε στον Έρικ να φύγει για άλλες πολιτείες έναντι μιας συμβολικής αμοιβής, πριν στεριώσει στη δική μας.

Σήμερα (14/12), λοιπόν, η ιταλική Μπρίντιζι ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 26χρονο, πρώην σέντερ των Bucks. Η Μπρίντιζι φιγουράρει στην 5η θέση της κατάταξης στη Serie A, με ρεκόρ 6-4.

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ