ΜΙΛΑΝΟ

Στην Ιταλία ο Τάμπου

Στην Ιταλία ο Τάμπου

Ο Τζόναθαν Τάμπου φέρεται να 'χει βρει τη νέα του δουλειά: θα τελειώσει τη σεζόν στην Ιταλία, όπου επιστρέφει αυτή τη φορά για την Αρμάνι που... ενόχλησε και τον Τζίτζι Ντατόμε.

Η Αρμάνι είναι μεταξύ των ομάδων που έχουν αρχίσει να δραστηριοποιούνται για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με το Sportando να ενημερώνει πως σκοπεύει να κάνει κάτι και φέτος. Τι; Να "κλείσει" τον Τζόναθαν Τάμπου, τον Αμερικανό γκαρντ της Άλμπα, ο οποίος έχει βελγικό διαβατήριο -και παίζει και στην εθνική, όταν δεν παίζει εκεί ο Ματ Λοτζέσκι.

Ο 29χρονος έχει εμπειρία από την Ιταλία, καθώς από το 2010 έως το 2013 έπαιξε στην Καντού και τη σεζόν 2011-12 πέρασε ένα διάστημα στην Κρεμόνα. Κάπου εδώ, θα πρέπει να θυμίσουμε πως ο Λούκα Μπάνκι συνεχίζει με τους γείτονες, ενώ ο Τζο Ράγκλαντ δεν ενθουσίασε ακριβώς, φέτος. Η Αρμάνι έκανε και μια προσπάθεια να πείσει τον Τζίτζι Ντατόμε (φέτος απασχολήθηκε στους Celtics) να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά εκείνος ενημέρωσε πως θέλει να μείνει στο ΝΒΑ. Τουλάχιστον, αυτή είναι τώρα η προτεραιότητα του.

TAGS ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ