ΜΙΛΑΝΟ

"Να μετρηθούμε"

Gc Siena 19/06/2011 - finale scudetto basket serie A1  / Montepaschi Siena-Bennet Cantu' / foto Giuseppe Celeste/Image Sport
nella foto: Luca Banchi
Gc Siena 19/06/2011 - finale scudetto basket serie A1 / Montepaschi Siena-Bennet Cantu' / foto Giuseppe Celeste/Image Sport nella foto: Luca Banchi GIUSEPPE CELESTE/IMAGE SPORT

Στο μυαλό του Λούκα Μπάνκι, η Αρμάνι είναι το αουτσάιντερ, στο ματς με τον Παναθηναϊκός (2/1, 21.30, NS3), αλλά από την άλλη "είμαστε αισιόδοξοι πως θα τον κοντράρουμε" (video). Οι Ιταλοί προπονήθηκαν στο κλειστό του Αμαρουσίου.

Η Αρμάνι είναι η πρώτη επισκέπτης στο “σπιτικό” του Παναθηναϊκού, για το 2014 (2/1, 21.30, NovaSports 3), αλλά... μάλλον δεν θα κουβαλά κάποιο ρόδι, για να το σπάσει -στην υγειά των “πρασίνων”. Τουναντίον. Όπως είπε ο Λούκα Μπάνκι “ οι αντίπαλοι μας θα μας βοηθήσουν να μετρήσουμε τις πιθανότητες μας στον όμιλο”.

Ο κόουτς των εκπροσώπων του Μιλάνο, εξήγησε ότι “αντιμετωπίζουμε μία απ' τις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης. Πέρυσι ο Παναθηναϊκός έφτασε πολύ κοντά στην πρόκριση στο Final Four", πριν προσθέσει πως " έχουμε επίγνωση του ρόλου μας ως αουτσάιντερ, αλλά την ίδια ώρα είμαστε αισιόδοξοι πως μπορούμε να κοντράρουμε οποιονδήποτε κι αυτή είναι η επιθυμία μας, αρχής γενομένης απ' την αναμέτρηση στην Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός πιθανότατα θα μας βοηθήσει να μετρήσουμε τις πιθανότητες μας στον όμιλο.

Διαθέτει σπουδαίο ρόστερ με παίκτη-σύμβολο σαν τον Μπατίστ, αλλά η ταυτότητά του ορίζεται απ' τον Διαμαντίδη. Επίσης διαθέτει παίκτες ικανούς να βγουν μπροστά οποιαδήποτε φορά, ιδίως ψηλούς: οι Λάσμε και Γκιστ είναι πολύ καλοί στο να επιβάλλουν το παιχνίδι τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση”.

Δείτε το βίντεο του... ερχομού των Ιταλών

TAGS ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ