ΜΑΛΑΓΑ

Συναγερμός για Γκαρμπαχόσα!

Real Madrid's forward Jorge Garbajosa (L) vies with Spirou Charleroi's guard Justin Hamilton (R) during the Euroleague basketball match Real Madrid vs Spirou Charleroi on December 23, 2010 at the Caja Magica hall in Madrid. AFP PHOTO/ PEDRO ARMESTRE (Photo credit should read PEDRO ARMESTRE/AFP/Getty Images)
Real Madrid's forward Jorge Garbajosa (L) vies with Spirou Charleroi's guard Justin Hamilton (R) during the Euroleague basketball match Real Madrid vs Spirou Charleroi on December 23, 2010 at the Caja Magica hall in Madrid. AFP PHOTO/ PEDRO ARMESTRE (Photo credit should read PEDRO ARMESTRE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Οι Ισπανοί έχουν αποδείξει πολλές φορές πως είναι ευρηματικοί και στην περίπτωση της επιστροφής του Χόρχε Γκαρμπαχόσα στη Μάλαγα ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο! Δείτε πως καλούν τον κόσμο στο γήπεδο για το σαββατιάτικο ματς με τη Ρεάλ! (video)

Η μοίρα τα έφερε έτσι που ο Γκαρμπαχόσα θα κάνει το... δεύτερο ντεμπούτο του με τη Μάλαγα στο σαββατιάτικο μεγάλο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της ACB.

Στις τάξεις της ισπανικής ομάδας έχει σημάνει συναγερμός και οι ιθύνοντες της ομάδας καλούν τον κόσμο να διαδώσει το νέο μέσω Facebook ή Twitter προκειμένου άπαντες να γνωρίζουν ότι ο Γκαρμπαχόσα στο πρώτο του παιχνίδι κατά την επιστροφή του στη Μάλαγα θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

Το σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον από τη στιγμή που έφυγε κακήν κακώς στα μέσα της σεζόν, μετά από απόφαση του Ετόρε Μεσίνα. Φυσικά, ο Ιταλός προπονητής δεν βρίσκεται πλέον στο τιμόνι της ομάδας, ωστόσο είναι σίγουρο ότι ο Γκαρμπαχόσα θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό κόντρα στην "βασίλισσα".

Στο τέλος του βίντεο, ο κόσμος καλείται να υποδεχτεί θερμά τον Γκαρμπαχόσα στην επιστροφή του στη Μάλαγα. Να υπενθυμίσουμε ότι στην ομάδα της Ανδαλουσίας έπαιξε από το 2004 έως το 2006.

Δείτε το εμπνευσμένο βίντεο:

TAGS ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ