ΜΑΛΑΓΑ

Ανανέωσε με Γκαρμπαχόσα

Ανανέωσε με Γκαρμπαχόσα

Στη Μάλαγα για μία ακόμα σεζόν θα παραμείνει ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν τη συνεργασία τους. Ανακοίνωσε και τον Τρεμέλ Ντάρντεν

Ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ ο οποίος φέτος το καλοκαίρι αποφάσισε να αποσυρθεί από την Εθνική Ισπανίας, θα συνεχίσει στη Μάλαγα στην οποία βρέθηκε τον περασμένο Μάρτιο, όταν έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με τη Μάλαγα αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια, έχοντας 7,2 πόντους και 4,2 ριμπάουντ στην ισπανική λίγκα, ενώ στην Ευρωλίγκα φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είχε 5,4 πόντους σε 11 παιχνίδια.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Γκαρμπαχόσα είναι εκείνος που οδήγησε την Μάλαγα στην προηγούμενη θητεία του στην ομάδα (2004-06) είχε οδηγήσει τους Ανδαλουσιάνους στην κατάκτηση του Κόπα ντελ Ρέι το 2005 και στην κορυφή της ισπανικής λίγκας έναν χρόνο αργότερα, όντας MVP της ομάδας.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε στη Μπενετόν Τρεβίζο, την Ταού Κεράμικα, την Κίμκι ενώ έχει περάσει και από τους Τορόντο Ράπτορς στο ΝΒΑ.

Ανακοίνωσε και Ντάρντεν

Οι Ανδαλουσιάνοι ανακοίνωσαν επισήμως και την απόκτηση του Τρεμέλ Ντάρντεν για 1+1 χρόνο. Ο 29χρονος Αμερικανός προέρχεται από τη Νανσί με την οποία έκανε μία εξαιρετική σεζόν έχοντας κατά μέσο όρο 17 πόντους, 6,5 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ.

TAGS ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ